Teollisuusliitto ry

Työehtoasiantuntija

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 29.04.2024, 10:00
  • Suljettu 13.05.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työehtoasiantuntija

Etsimme Teollisuusliiton uuteen ulkomaalaistaustaisen työvoiman yksikköön kielitaitoista työehtoasiantuntijaa.

Nelihenkinen yksikkömme toimii asiantuntijaroolissa työelämän monimuotoisuuteen liittyvissä ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden asioissa ja kehittää liiton valmiuksia muunkielisissä palveluissa ja vaikuttamistyössä. Yksikkö tekee tiivistä yhteistyötä muiden yksiköiden ja liiton aktiivien kanssa. 

Monipuoliseen työehtoasiantuntijan tehtävään kuuluu muun muassa monikielinen jäsenneuvonta, kouluttaminen ja materiaalintuotanto, erityisesti Teollisuusliiton Hermes -sovelluksen kehittäminen, ylläpito ja markkinointi. Oleellinen osa työtä on myös ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden työskentelyyn liittyvien erityiskysymysten asiantuntijuus sekä liiton toiminnassa että sidosryhmäyhteistyössä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta, kiinnostusta tarkastella suomalaista työelämää ulkomaalaistaustaisen työntekijän näkökulmasta sekä kokemusta kulttuurien välisestä vuorovaikutuksesta. Eduksi katsomme osaamisen työvoiman liikkuvuuteen ja maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Etsimäämme henkilöä innostaa haaste ylittää kielimuureja. Edellytämme hyvää suomen kielen sekä erittäin hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme muun Suomessa työskentelevien ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden näkökulmasta oleellisen kielitaidon, erityisesti ukrainan, venäjän, viron, puolan, romanian tai vietnamin osaamisen. Työssä tarvitaan sekä suullista että kirjallista kielitaitoa.

Tehtävässä vaaditaan monipuolisia it-taitoja. Digivelho ei tarvitse olla, mutta edellytämme Excelin ja PowerPointin hallintaa sekä valmiutta oppia ketterästi käyttämään Teollisuusliiton Hermes -sovelluksen sisältöjärjestelmiä.

Uuden yksikön tavoitteena on kehittää innovatiivisia toimintatapoja, joten ideointikyky ja ratkaisukeskeisyys ovat valttikortteja. Itsenäinen ja joustava työote sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat keskiössä. 

Työpaikka sijaitsee Teollisuusliiton keskustoimistolla Helsingin Hakaniemessä. Työ edellyttää valmiutta matkustaa.

Työ alkaa 1.8.2024.

Hae tästä https://teollisuusliitto.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=126 viimeistään 12.5.2024. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei huomioida. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Riikka Vasama sähköpostitse (riikka.vasama@teollisuusliitto.fi) tai puhelimitse p. 0400484528 seuraavina soittoaikoina: torstai 2.5. klo 13-15, perjantai 3.5. klo 9-11 ja tiistai 7.5. klo 14-16.

Teollisuusliitto on Suomen suurin ammattiliitto. Liittoon kuuluu yli 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät 35 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää!

Osaamisalue: ,

Teollisuusliitto ry

Tämä on Teollisuusliitto

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Jäsenemme työskentelevät 34 sopimusalalla. Liitto on Suomen Ammattiliittojen keskusjärjestön, eli SAK:n, jäsen. Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä.

Det här är Industrifacket

Industrifacket är Finlands största fackförbund inom industrin. Våra medlemmar jobbar inom 34 avtals branscher. Industrifacket är medlem i Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC. Industrifacket vill främja arbetstagarnas rättigheter och välmående i arbetslivet.