Temp-Team Finland Oy

Kokoonpanija Huittisiin (Pimatic Oy)

  • Sijainti Huittinen
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Kokoonpanija Huittisiin (Pimatic Oy)

Kokoonpanija Huittisiin (Pimatic Oy), Temp-Team Finland Oy, Huittinen

Pimatic on perinteikäs yritys, joka tarjoaa uusia pneumaattisia ratkaisuja. Pimaticin juuret juontavat sovelletun pneumatiikan alalla aina vuoteen 1974, ja yrityksen nimeä on käytetty tuotemerkkinä alusta asti. Pimaticilla on oma tuotantolaitos Huittisissa, Satakunnan sydämessä, ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 55 työntekijää, liikevaihdon ollessa noin 12 miljoonaa euroa.

Yrityksen toiminta perustuu omissa tiloissa tapahtuvaan, asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja tuotantoon. Suomessa sijaitsevista toimipisteistä käsin Pimatic kehittää, valmistaa, toimittaa ja huoltaa sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan komponentteja, toimilaitteita ja järjestelmiä muun muassa teollisuuden, ajoneuvo- ja kuljetusalan sekä energia- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

Pimatic on Suomen ainoa sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan valmistaja. Yrityksellä on vahvat kasvutavoitteet, ja on vakiinnuttanut asemansa monien maailman johtavien valmistajien luottokumppanina pneumaattisten ratkaisujen saralla.

MISTÄ ON KYSE?

Etsimme Pimatic Oy:lle kokoonpanijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Huittisiin. Kyseessä on kuuden (6) kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan toukokuussa 2024.

Pimaticilla pääset antamaan panoksesi yrityksen pneumatiikan, matalapainehydrauliikan ja sähkömekaniikan komponentteihin. Kokoonpanoa tehdään piirustusten sekä työohjeiden avulla ja käsiteltävien tuotteiden ja komponenttien painot ovat alle 30 kg. Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 (40 h/vko), mutta käytössäsi on liukuva työaika, joka tuo työpäivien aloitukseen ja lopetukseen joustavuutta.

VAHVISTAISITKO SINÄ PIMATICIN TUOTANTOTIIMIÄ?

Arvostamme aiempaa taustaa vastaavista tehtävistä – esimerkiksi konepajoilla kertynyt kokoonpanokokemus antaa loistavan pohjan tehtävässä menestymiseen. Päivittäiseen työskentelyyn sisältyy piirustusten luku, joten toivomme tämän taidon olevan sinulla jo hallussa. Eduksesi katsotaan myös kokemus koneistuksesta tai pneumaattisten laitteiden parissa työskentelystä.

Kokoonpanossa on tärkeää laadukas ja huolellinen työnjälki tehokkuutta unohtamatta. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin, mutta myös itsenäisen työskentelyn tulisi sujua. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tehtävä edellyttää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Pimaticilla sinua odottaa todistetusti viihtyisä työyhteisö – mitattu työtyytyväisyys onkin korkealla tasolla. Yleisen viihtyvyyden lisäksi työntekijät saavat nauttia kehutun ja suosiossa olevan, samassa rakennuksessa toimivan lounasruokalan antimista.

LISÄTIETOJA

Valittu henkilö työllistyy kokoaikaiseen 6 kuukauden vuokratyösuhteeseen Temp-Teamin kautta. Tuntiperusteinen palkkaus sopimuksen mukaan, työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan toukokuussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Essi Mäkinen. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Essin joko numerosta 040 567 3192 / essi.makinen@temp-team.fi.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita, ja toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Palkkaus:Tekno TES (sopimuksen mukaan)
Työ alkaa:Toukokuu 2024
Työn kesto:6 – 12 kk, 6kk, jatko mahdollinen
Työaika:kokoaikatyö, 8h/pv
Yhteystiedot:Essi Mäkinen, HR Specialist, Puh: 0405673192, essi.makinen@temp-team.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: