Tehy ry

Työelämäasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.05.2024, 9:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 23:59
  • 21.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työelämäasiantuntija

Tehy on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö, johon kuuluu 160 000 koulutettua alan ammattilaista tai alalle opiskelevaa. Tehy on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsen. Tehyn jäsenet toimivat sekä julkisella sektorilla että yksityisen sektorin palveluksessa. Työmarkkinaedunvalvonnan lisäksi Tehy on vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja ja sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija. 

Haemme jäsenyys- ja ammatillinen edunvalvonta toimialalle Tehyn keskustoimistoon Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen työelämäasiantuntijaa. 

Työelämäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat tehyläisten jäsenten auttaminen alan ammatillisiin asioihin liittyvissä kysymyksissä sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, asiantuntijalausuntojen laatiminen, työryhmä- ja hanketyöskentelyyn osallistuminen sekä yhteistyö eri tahojen kanssa ammatillisiin asioihin liittyen. Seuraat aktiivisesti oman vastuualueesi lainsäädäntöä ja toimintaympäristössä tapahtuvia asioita. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat jäsenistön kouluttaminen ja neuvonta. Jäsenhankintaa ja jäsenhuoltoa toteutamme kaikki osana työtämme.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollossa ammattihenkilönä toimimisesta, syvällistä osaamista jostakin ammatillisesta osa-alueesta esim. kuntoutus, näyttöä kehittävästä työotteestasi ja kykyä analysoida tietoa sekä tuottaa kirjallista tekstiä. Aito kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja tehyläisten ammatillisiin asioihin ovat ehdoton edellytys tehtävään. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.  Katsomme eduksi ruotsin ja/tai englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon sekä kokemuksen järjestötoiminnasta. Myös korkeakoulututkinnosta on etua tehtävän hoitamisessa. Lopullinen työtehtävä muotoutuu valittavan ammatillisen osaamisen perusteella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn edistyksellisessä ammattijärjestössä osana asiantuntevaa tiimiä. Viihtyisä ja moderni työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa. Palkkaus sekä muut työsuhteen ehdot määräytyvät Tehyssä noudatettavan työehtosopimuksen mukaisesti. Etätyötä on mahdollista tehdä kulloinkin voimassa olevien etätyökäytäntöjemme mukaisesti. Työhösi sisältyy ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.  Haethan meille, mikäli kuulostamme työpaikaltasi!

Työn aloitus viimeistään elokuussa 2024.

Lisätietoja tehtävästä saat ammatillisen edunvalvonnan päällikkö Petra Marjamaalta p.  0407319677, varmimmin 10.5.2024 klo 14-15, 13.5.2024 klo 15-16 ja 17.5.2024 klo 10-11.

Osaamisalue: