Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja pohjarakentamiseen!

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Kaivinkoneenkuljettaja pohjarakentamiseen!

Kaivinkoneenkuljettaja pohjarakentamiseen!, Täyttö Oy, Tampere

HEI sinä! Nyt tarjolla paikka tarkalle KAIVINKONEENKULJETTAJALLE pohjarakentamisen parissa Tampereen seudulla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme maanrakennuskaudelle tarkkaa KAIVINKONEENKULJETTAJAA Tampereelle pohjarakentamiseen!

Työssäsi toimit osana tiimiä pääasiassa valmistellen omakoti-, pari- ja rivitalojen pohjia Tampereen seudulla. Koneet ovat 10-30t pyörä- ja tela-alustaisia, joissa 3D-laitteet. Kohteet ovat vaihtelevia, ja tarkka viimeistely sekä reipas työtahti on hyvin tärkeää!

Odotamme sinulta kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, reipasta asennetta sekä taitoa tehdä tarkkaa ja siistiä jälkeä. Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia sekä vähintään B-ajokorttia, 3D-kokemus ei pakollinen mutta katsotaan selvästi eduksesi.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat arviolta huhtikuun lopussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi

Palkkaus:Sopimuksen/kokemuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö, Päivätyö, ma-pe
Yhteystiedot:Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: