Täyttö Oy

Kaivinkoneenkuljettaja piharakentamiseen!

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Kaivinkoneenkuljettaja piharakentamiseen!

Kaivinkoneenkuljettaja piharakentamiseen!, Täyttö Oy, Tampere

Nyt olisi tarjolla paikka tarkalle KAIVINKONEKUSKILLE piha- ja viherrakentamisen parissa Tampereen seudulla – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme maanrakennuskaudelle tarkkaa KAIVINKONEENKULJETTAJAA Tampereelle ja lähiseudulle!

Työssäsi toimit osana piha- ja viherrakentamisen tiimiä luoden korkeatasoisia piha-, puutarha- ja viherrakennelmia. Koneina toimivat pyörä- ja tela-alustaiset 5-16t koneet kohteesta riippuen. Kohteet ovat vaativia, ja tarkka viimeistely on hyvin tärkeää!

Odotamme sinulta kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, sekä taitoa tehdä tarkkaa ja siistiä jälkeä. Erityisen tärkeää on myös osata huomioida ympäristö ja muut työntekijät, sillä samaan aikaan ympärillä saatetaan tehdä istutuksia, terasseja ja piharakennuksia. Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia sekä vähintään B-ajokorttia, 3D-kokemus ei pakollinen mutta katsotaan eduksesi.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Karrille! Työt alkavat arviolta toukokuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi

Palkkaus:Sopimuksen/kokemuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sesongin mukaan, ks. ilmoitus
Työn kesto:6 – 12 kk, Mahdollisuus pidempään työsuhteeseen
Työaika:kokoaikatyö, Päivätyö, ma-pe
Yhteystiedot:Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: