Täyttö Oy

Imuauton kuljettaja Akaaseen!

  • Sijainti Akaa
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Imuauton kuljettaja Akaaseen!

Imuauton kuljettaja Akaaseen!, Täyttö Oy, Akaa

HOHOI! Nyt on kovasta työstä nauttivalle tekijälle loistopaikka tarjolla, hae siis meille IMUAUTON KULJETTAJAKSI Akaaseen – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt IMUAUTON KULJETTAJAA Akaaseen! Tarjolla on paikka huippuporukassa kovan työn touhussa!

Työtehtäviisi kuuluu imuauton kuljettaminen asiakaskohteisiin, sekä kuiva- ja märkäimujen suorittaminen Akaan lähiseudulla. Kuljetusalan sekä rakennusalan kokemus luetaan eduksi, sillä töitä tehdään paljon saneerauskohteissa vanhojen eristeiden poistossa.

Työtä varten sinulla tulisi olla C-ajokortti, asiakaspalvelutaitoja ja reipas asenne työhön! Ammattipätevyys on selvästi eduksesi tehtävään. Työ on päivätyötä ma-pe, ja autot sijaitsevat Akaassa. Työssä noudatetaan AKT:n TES:iä, ja palkka sijoittuu 16-20 €/h välille asiakastöissä!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Karrille! Työt alkavat heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan, ks. ilmoitus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:3 – 6 kk, Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Työaika:kokoaikatyö, Päivätyö, ma-pe
Yhteystiedot:Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: