Talvitie Noora

Henkilökohtainen avustaja

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 23:59
  • 24.05.2024, 23:59

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja, Talvitie Noora, Janakkala

Etsin henkilökohtaista avustajaa, työaika 4h/arkipäivä. Tunteja tarjolla max 98h/kuukausi. Työaika sovitaan klo 08-17 välille. Tarvitsen apua arjen askareissa, mm. kotitöissä, ruoanlaitossa, kodin ulkopuolisessa asioimisessa. Aiempi kokemus ei ole välttämätön, mutta suomea tulee puhua sujuvasti ja perusarkitaitojen on oltava hallussa.

Olen 37-vuotias lyhytkasvuinen nainen ja perheeseeni kuuluu avomiehen lisäksi päiväkoti- ikäinen lapsi sekä pieni koira. Teen pääsääntöisesti kotitoimistolla arkisin töitä. Liikun ilman pyörätuolia. Aikatauluni vaihtelevat jonkin verran, joten työaikoja voitaisiin neuvotella, toivottavasti olet joustava!

Palkanmaksajana toimii Janakkalan kunta. Kuulun Heta-liittoon, joten palkkaus on sen mukainen, tuntipalkka 11,75€.

Jos kiinnostuit työstä, laita yksityisviestiä tai sähköpostia osoitteeseen nooratalvitie@gmail.com ja jätä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi olet kiinnostunut työstä sekä miksi koet olevasi sopiva juuri minun avustajakseni.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus:Heta TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Hakemus:Jos kiinnostuit työstä, laita yksityisviestiä tai sähköpostia osoitteeseen nooratalvitie@gmail.com ja jätä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi olet kiinnostunut työstä sekä miksi koet olevasi sopiva juuri minun avustajakseni.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot:Lisätietoja: Noora Talvitie, 0451234586, nooratalvitie@gmail.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: