Suomen Terveystalo Oy

Työterveyslääkäri, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 25.09.2024, 3:00
  • 25.09.2024, 3:00

Työterveyslääkäri, Helsinki

Työterveyslääkäri, Helsinki, Suomen Terveystalo Oy, Helsinki

Hyvä työterveyslääkäri, tervetuloa Helsinkiin!

Arvostamme sinun osaamistasi. Työskentelemme, jotta sinun työsi olisi mahdollisimman sujuvaa ja saisit keskittyä siihen, missä olet hyvä. Et jää missään uran vaiheessa yksin, tämän varmistavat yli 4500 muuta lääkäriä kaikilta erikoisaloilta. Ura-asiantuntijamme auttavat sinua urasi suunnittelussa ja ammatillisessa kehittymisessä hyvinvointisi huomioiden. Urapalvelut ovat kokonaan sitä varten, että autamme sinua inspiroitumaan urallasi.

Olitpa sitten työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai uraansa aloittava, erikoistumista pohtiva lääkäri, tarjoamme sinulle suorimman tien työterveyshuollon moniosaajaksi. Meillä voit pätevöityä työterveyslääkäriksi talon omalla pitkällä kurssilla tai voit suorittaa erikoislääkäritutkinnon lähes alusta loppuun työterveyshuollon koulutusohjelmassamme. Jos olet vasta etsimässä suuntaa urallesi, pääset tutustumaan alaan sairasvastaanotolla kokeneen työterveyslääkärin ohjauksessa.

Helsingin lääkärikeskuksemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit työskennellä joustavasti sinulle sopivina päivinä lähivastaanotolla koko- tai osa-aikaisesti sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Halutessasi voit yhdistää työhön myös etävastaanottoa. Voit työskennellä toiveesi mukaan joko ammatinharjoittajana tai työsuhteessa.

Perinteikkäät pitkään toiminnassa olleet yksiköt nauttivat pitkäaikaisista asiakassuhteista, ja yksiköiden vahvuuksia ovat hyvien puitteiden lisäksi yhteisöllisyys ja yhteishenki eri ammattiryhmien välillä. Ammattilaiset ja asiantuntijat auttavat toinen toisiaan. Yksiköistämme löytyvät työterveyspalveluiden lisäksi yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä laboratorio- ja kuvantamispalvelut.

Työterveyshuoltoon perehtyvänä tai erikoistuvana lääkärinä saat vastuullesi monipuolisesti asiakasyrityksiä ja pääset tekemään alusta asti kokonaisvaltaista yhteistyötä asiakasyritystemme kanssa. Panostamme perehdytykseen ja työssäjaksamiseen. Meillä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja tekemään siitä oman näköisesi. Meillä voit halutessasi tehdä myös tutkimusta kliinisen työn ohella esimerkiksi Työterveyshuollon Tutkijakoulussa.

Meillä olet osa vahvaa osaajayhteistyötä. Moniammatillinen tiimi ja koko Terveystalon valtakunnallinen asiantuntijaverkosto yhdistävät osaamistaan asiakkaidemme parhaaksi Terve Työpaikka – toimintamallissamme, joka on työterveyshuoltomme ydin. Yhdistämme työn ja terveyden väliset palaset yhteen – pääset tekemään aidosti vaikuttavaa työtä työterveyshuollon näköalapaikalta.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä hakemus tai ota yhteyttä urapalvelut@terveystalo.com.

Tervetuloa Terveystaloon!

Palkkaus:Muu
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mia Toivola, mia.toivola@terveystalo.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: