Suomen Terveystalo Oy

Hammaslääkäri, Julkiset palvelut, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 3:00
  • 30.05.2024, 3:00

Hammaslääkäri, Julkiset palvelut, Jyväskylä

Hammaslääkäri, Julkiset palvelut, Jyväskylä, 3 paikkaa, Suomen Terveystalo Oy, Jyväskylä

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, alansa huippuosaaja. Tarjoamme nyt lisätyömahdollisuutta Jyväskylässä, Kyllön hammashoitolan jononpurkutiimissämme. Tiimimme työskentelee erityisesti viikonloppuisin samanaikaisesti useiden työparien voimin, mukaan toimintaan ja tiimiimme on mahdollista päästä lokakuusta alkaen. Jos etsit vastapainoa esim. privaattisektorin päätyölle tai haluat lisäansioita, tässä on hyvä mahdollisuus!

Mitä työ Jyväskylän jononpurussa pitää sisällään?

Terveystalo tarjoaa monipuolisia Henkilöstöpalveluita hyvinvointialueille ja yksityisille yrityksille niin lyhyt-, kuin pitkäaikaiseenkin tarpeeseen. Terveystalon Henkilöstöpalveluissa räätälöimme sinulle sopivan työkokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi pidemmän työkokonaisuuden yhdessä toimipaikassa, viikoittaisia vakiovuoroja tietyissä toimipisteissä tai satunnaisia keikkavuoroja silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Kauttamme voit tehdä töitä esimerkiksi terveysasemilla sekä sairaaloiden päivystyksissä.

Hammaslääkärinä Terveystalon Julkisissa palveluissa pääset mukaan tarjoamaan kokonaisvaltaista suun terveydenhoitoa Jyväskylän ja sen lähiympäristön alueen asukkaille. Tehtäviisi kuuluu monipuolinen perushammashoito, erikoisalojen osaamista ei vaadita. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare, jonka aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Vuoroja on tarjolla arkisin klo 15.45-20.15 ja viikonloppuisin klo 9.45-17.15. Potilasmateriaali on monipuolista, koostuen ns. kiireettömän hoitojonon potilaista. Työvuoroille emme määritä kuukausittaista minimimäärää, mutta työn luonne huomioiden, on jonkinlainen säännöllisyys vuorojen tekemisessä toivottavaa. Maksamme työstä mukavan suuruisen kiinteän tuntikorvauksen.

Mitä toivomme sinulta?

Mikäli olet hammaslääketieteen lisensiaatti, suomen kielen taitosi on hyvä, työskentelet potilaslähtöisesti ystävällisellä asenteella tarkkuudesta tinkimättä, ja elämäntilanteesi sallii sitoutumisen sovittuihin työvuoroihin useamman kuukauden vasteajasta huolimatta, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Huomioithan, että vaikka kyse on syksyllä alkavasta työmahdollisuudesta, mukaan halutessasi tulee sinun olla meihin yhteydessä hyvinvointialueen aikatauluista johtuen jo toukokuun aikana.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään yhteyspäällikkö Susanna Hyväri (susanna.hyvari@terveystalo.com, puh. 043 8264 218).

Tervetuloa Terveystaloon!

Palkkaus:Muu
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, 30.06.2025, Jonon purku
Työaika:osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Susanna Hyväri, Susanna.Hyvari@terveystalo.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: