Suomen Terveystalo Oy

Hammashoitaja, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 3:00
  • 19.05.2024, 3:00

Hammashoitaja, Oulu

Hammashoitaja, Oulu, Suomen Terveystalo Oy, Oulu

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme hammashoitajia Ouluun.

Tutustu tehtävään ja hae Oulun Terveystaloon osaavien ammattilaistemme joukkoon tekemään työtä terveemmän elämän puolesta! Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ pitää sisällään?

Terveystalon suunterveyden huippuosaajat tekevät työtä potilaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen. Me näemme potilaan terveydenhoidon kokonaisuutena, johon suunterveys olennaisena osana kuuluu. Hammashoitaja tai suuhygienisti, meillä tulet työpaikkaan, jossa sekä hoidon laatu että potilaidemme ja ammattilaistemme hyvinvointi on aina etusijalla. Etsimme osaavia, innostuneita ja kehittymishaluisia suunterveyden ammattilaista vahvistamaan huippuammattilaistemme joukkoa. Tule meille, jos sinulle asiakaskokemus, työn laatu ja jatkuva osaamisen kehittäminen ovat itsestäänselvyyksiä ja haluat tehdä parhaasi niin asiakkaan kuin työyhteisönkin kannalta.

Haemme hammashoitajia vuoden määräaikaiseen, tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen Oulun Albertinkadun toimipisteeseen. Työ on kaksivuorotyötä klo 7.30-20.30 välisenä aikana. Kuuntelemme työntekijöiden toiveita työvuorosuunnittelussa.

Työtehtäviin kuluu muun muassa

 – hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin avustaminen
 – välinehuollon tehtävät
 – asiakaspalvelutehtävät

Toimipisteemme sijaitsee Oulun keskustassa Albertinkadulla. Meillä on yhdeksän hoitohuoneen yksikkö, jonka tilat ja laitteet ovat nykyaikaisia. Meillä työskentelee noin 40 suunterveyden ammattilaista ja tarjoamme potilaille kaikkia erikoishammashoidon palveluita. Meillä on mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta, ja sinä voit olla juuri etsimämme suunterveyden ammattilainen iloiseen joukkoomme. Teemme tiivistä yhteistyötä lääkärikeskuksen ja työterveyden kanssa huolehtiaksemme asiakkaan kokonaisterveydestä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

 – Monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla
 – Työsi tueksi ammattitaitoisen ja moniammatillisen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston
 – Työssäsi menestymistäsi tukevat laadukkaat työvälineet ja modernit hoitohuoneet
 – Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kehittää osaamistasi
 – Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön
 – Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja työterveyshuollon.
 – Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 – Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme, että olet koulutukseltasi hammashoitaja tai suunterveyteen suuntautunut lähihoitaja.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 19.5.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Toimithan nopeasti, sillä palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat mielellään:

Palveluvastaava Sirpa Timonen (sirpa.timonen@terveystalo.com)
Palveluvastaava Heidi Juola (heidi.juola@terveystalo.com)

Tervetuloa Terveystaloon!

Palkkaus:Muu
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, 31.05.2025, Muu määräaikaisuus
Työaika:osapäivätyö, 0.0-38.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Sirpa Timonen, Sirpa.Timonen@terveystalo.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: