SUOMEN AKUT OY

Muu myyjä

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Muu myyjä

Muu myyjä, SUOMEN AKUT OY, Vantaa, Vantaa

Akkualan erikoisliike Suomen Akut Oy etsii positiivista, motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tule osaksi Suomen Akkujen upeaa tiimiä!

Etsimämme henkilön työtehtäviin kuuluvat tehtävät myymälässä kuten asiakkaiden palveleminen, akkujen, paristojen sekä oheislaitteiden myynti. Myytyjen akkujen ja paristojen asennus, asiakkaan niin halutessa, kuuluvat olennaisena osana työtehtäviin. Myös myymälän ja varaston ylläpito, sekä verkkokauppatilausten käsittely kuuluvat työtehtäviin.

Odotamme halua ja kykyä sitoutua yrityksen tavoitteisiin ja kantaa vastuuta niiden saavuttamisesta yhtenä nuorekkaan tiimimme jäsenenä. Meille on tärkeää, että todella nautit asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Aikaisempi tuotetuntemus akuista ja paristoista ei ole välttämätön vaatimus, kunhan olet helposti uusia asioita omaksuva, oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa osallistua aktiivisesti myymälän ja sen myyntitiimin kehittämiseen.

Arvostamme kaupan alan koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä, myymälätyöskentelystä tai asiakaspalvelutöistä. Kiinnostus tekniikasta ja akkualasta katsotaan eduksi.

Sinulle on tarjolla vakituinen kokopäivätyö kehittyvässä kasvuyrityksessä, nuorekkaassa ja energisessä tiimissä mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

Käytämme rekrytoinnissa apuna rekrytointikonsulttia.

Suomen Akut Oy on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Yhtiöllä on palvelumyymälät Torniossa, Kokkolassa, Kouvolassa, Ylöjärvellä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Savonlinnassa sekä Rovaniemellä ja sen palveluksessa on yhteensä 31 työntekijää. Suomen Akkujen valikoimissa on yli 10 000 tuotetta. Verkkokauppa palvelee osoitteessa: www.suomenakut.fi

Palkkaus:Kaupanalan TES, tai sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:mahdollisimman pian, tai sopimuksen muka
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@koivurantahenrik.com, 26.5.2024 mennessä. Kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva vahvistus Suomen Akkujen myyntitiimiin. Kirjoita sähköpostin aihekenttään teksti ”Suomen Akut – Vantaa”.
Yhteystiedot:Lisätietoja antaa Henrik Koivuranta, p. 040 501 7012, info@koivurantahenrik.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: