Suomalainen Kirjakauppa Oy

Myyjä JUMBO JA LENTOASEMA keskimäärin 15 t vko

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 23.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.07.2024, 23:59
  • 20.07.2024, 23:59

Myyjä JUMBO JA LENTOASEMA keskimäärin 15 t vko

Myyjä JUMBO JA LENTOASEMA keskimäärin 15 t vko, Suomalainen Kirjakauppa Oy, Vantaa

Oletko myynnistä ja asiakkaista syttyvä myyjä? Haluatko olla osa Suomen pöllöintä työyhteisöä?

Etsimme nyt uutta työkaveria osaksi JUMBO JA LENTOASEMA – myyntitiimiämme. Haemme avointa ja aktiivista kollegaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.-30.6.2024 keskimääräinen viikkotyöaika 15 t/vko.

Palvelukonseptiimme kuuluu asiakkaan henkilökohtainen huomiointi, uusien elämysten tarjoaminen sekä Suomen Parhaan Asiakaskohtaamisen mukainen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi myös myymäläilmeestä huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan myyntityön, jossa toimit osana innostavaa työyhteisöä rohkeasti omana itsenäsi. Olemme työpaikka, missä pääset kehittymään vahvuuksiesi kautta ja tuemme polkuasi erikoiskaupan tulevaisuuden ammattilaisena. Osana suomalaista Otava-konsernia kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti toteuttamalla arvojamme vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Lisäksi hyvät työsuhde-edut, kuten henkilökunnan ostoetu Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä ja verkkokaupassa, ePassi ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kuuluvat kaikille työntekijöillemme.

Palkkaus on kaupanalan TESn mukainen riippuen kaupan työkokemusvuosistasi 12,62 € -14,41 €/ tunti, iltalisä klo 18 jälkeen 4,18 €/ tunti, lauantailisä klo 13 jälkeen 5,46 €/ tunti. Sunnuntaina tehdystä työstä palkka maksetaan tuplana.

Haemme ensisijaisesti aikaisempaa kokemusta myymälä- ja kassatyöskentelystä omaavia henkilöitä ja ennen kaikkea arvostamme aktiivista, reipasta ja innostunutta asennetta myyjän työhön. Tartut uusiin työtehtäviin avoimin mielin ja myyntityössä teet parhaasi asiakkaan palvelemiseksi, myös kiireen keskellä. Odotamme, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti suomen kielellä ja pääset töihin myymälän aukioloaikojen ja työvuorolistan mukaisesti arkisin sekä viikonloppuisin.

Mikäli sinulta löytyy edellä mainittujen lisäksi halua ja innokkuutta varmistaa koko tiimisi onnistuminen niin työtehtävien kuin tiimihengenkin osalta, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävään valitun henkilön toivomme aloittavan maaliskuun alussa. Käytössämme on työajan tasoittumisjärjestelmä ja tunnit ovat keskimääräisiä viikkotuntimääriä, joten olethan varautunut viikoittaisten tuntimäärien vaihteluun.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin 30.1.2024 klo 2355 mennessä ja kerro mitä haluaisit päästä toteuttamaan meillä ja mitä tuot mukanasi osaavaan porukkaamme. Voit lähettää meille halutessasi myös videotervehdyksesi.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Potentiaalisten hakijoiden kanssa käymme haastatteluja mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä ja päätös palkkauksesta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis mahdollisimman pian!

Palkkaus:Kaupanalan TES B1
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:1.3.2024
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Nimi: Ulla Carroll-Hämäläinen, Puhelin: , Sähköposti: Ulla.Carroll-Hamalainen@suomalainen.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: