Sumitomo SHI FW

PROJEKTI-INSINÖÖRI

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

PROJEKTI-INSINÖÖRI

PROJEKTI-INSINÖÖRI, Sumitomo SHI FW, Varkaus

Sumitomo SHI FW hakee

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Servicen varaosatoimintoihin Varkauden toimipisteeseen. Projekti-insinöörinä vastaat omalta osaltasi Service-tiimin päivittäisestä varaosaliiketoiminnasta, joka sisältää sekä myynnin että projektien hoitamisen. Tehtävässä määrittelet asiakkaalle sopivimman teknisen ratkaisun yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Työskentelet itsenäisesti, mutta myös tiimin jäsenenä, mikä edellyttää sinulta hyviä viestintätaitoja ja halua työskennellä globaalisti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, mukaan lukien asiakkaat ja toimittajat.

Sinulla tulee olla

– tekninen koulutus (vähintään alempi korkeakoulututkinto)
– varaosaliiketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi
– sujuva suomen ja englannin kielen (kirjallinen ja suullinen) osaaminen
– teknisten piirustusten ja asiakirjojen ymmärtäminen
– hyvät ongelmanratkaisu-, viestintä- ja päätöksentekotaidot
– vahvat tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän aidosti kansainvälisessä työympäristössä sekä erinomaisen mahdollisuuden olla mukana projektien eri vaiheissa. Meillä saat mahdollisuuden haastaa itsesi sekä erinomaisen tilaisuuden syventää ammatillista osaamistasi. Hae tehtävää, jos koet olevasi muut huomioon ottava, joustava ja vastuuntuntoinen moniottelija, jolla on halua olla mukana Servicen nopeasyklisessä liiketoiminnassa. Yrityksessämme on käytössä hybridityömalli, joka tarjoa joustavuutta työn tekemisen suhteen. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävään pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sumitomo SHI FW (SFW) toimittaa puhtaan energiantuotannon ratkaisuja ja palveluita, jotka edistävät hiilidioksidipäästöjen vähentämistä maailmanlaajuisesti. Toimimme yhteensä 20 paikkakunnalla 14 maassa. Ratkaisujamme ovat energian tuotanto biomassasta ja jätteestä, pitkäkestoinen energian varastointi, jätteiden kierrätys arvokkaiksi lopputuotteiksi, hiilidioksidin talteenotto, savukaasujen puhdistus, hukkalämpökattilat sekä palvelut toimittamiemme tuotteiden digitalisoimiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi maailmanlaajuisilla sähkö- ja teollisuusmarkkinoilla. Tarjoamme asiakkaillemme kestäviä energiaratkaisuja useille teollisuudenaloille, kuten energia-, jäte-, kemikaali-, metalli-, sementti- sekä sellu- ja paperiteollisuuteen ja kestävien polttoaineiden valmistukseen. SFW:n maailmanlaajuinen menestys projektien toteuttamisessa perustuu 1 800 osaavan työntekijämme laajaan asiantuntemukseen ja kokemukseen.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Marko Jyrkkänen, +358 (0)40 500 1758, marko.jyrkkanen(at)shi-g.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: