STSEC KY

Turvallisuuspalveluiden myyjäkoordinaattori

  • Sijainti
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Turvallisuuspalveluiden myyjäkoordinaattori

Turvallisuuspalveluiden myyjäkoordinaattori, 2 paikkaa, STSEC KY

Yrityksen kuvaus

STSEC on yksi Suomen suurimpia yksityisessä omistuksessa olevista turvallisuuspalveluita tarjoavista yhtiöistä, joka tuottaa turvallisuusalan palveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä yksityisille henkilöille. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme liiketoiminnan tukeminen korkeatasoisilla turvallisuuspalveluilla.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Työpaikan kuvaus

Turvallisuuspalveluiden myyjäkoordinaattorin tehtävässä vastaat uusien asiakassuhteiden hankkimisesta ja myynnin toteutumisesta alueellisesti. Tehtävään kuuluu uusmyynnin lisäksi nykyisten asiakassuhteiden kehittäminen. Tehtävässä toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa: kontaktoit ja kartoitat asiakkaan tarpeita ja tarjoat turvallisuusratkaisuja.
Uskomme parhaiden ratkaisujen lähtevän asiakkaisiin tutustumisesta ja aidosta kiinnostuksesta löytää asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu. Asiakastyytyväisyys ja yrityksemme arvojen mukaan toimiminen on meille tärkeää.

Pätevyys

Tehtävässä menestymisessä auttaa aiempi kokemus B2B-myynnistä, vahvat asiakaspalvelutaidot, itsenäinen työote ja luontainen kyky neuvotella. Arvostamme alaan liittyvää koulutusta ja työn kautta hankittua ammatillista osaamista ja turvallisuustekniikan tuntemusta.

Lisätiedot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavan liiketoiminnan alueella sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi dynaamisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet. Paikallinen tiimi tukee ja kannustaa sinua tehtävässäsi. Palkkaus tehtävässä koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Sanaksenaho, jani.sanaksenaho@suomenturvamiehet.com tai puh. 0505399441.

Palkkaus:Kiinteä palkka + provisio
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Sanaksenaho, jani.sanaksenaho@suomenturvamiehet.com tai puh. 0505399441.
Hakemukset: rekrytointi@suomenturvamiehet.com
Yhteystiedot:Sanaksenaho, Jani, jani.sanaksenaho@suomenturvamiehet.com, +358505399441
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: