StaffPoint Oy

Kokki Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Oak Barrel,

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Kokki Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Oak Barrel,

Kokki Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Oak Barrel,, StaffPoint Oy, Vantaa

Haemme Helsinki-Vantaan lentoaseman legendaariseen Oak Barrel -ravintolaan ammattitaitoista KOKKIA. Työsuhde on määräaikainen osa-aikatyö 90 h / 3 vk toukokuun puolivälistä elokuun loppuun. Olisiko tässä sinulle unelmien kesätyöpaikka?

Oak Barrel on irlantilaistyylinen pubi, jossa tarjoillaan konstailematonta pubiruokaa ensiluokaisista raaka-aineista. Ruokalistalta löytyy muun muassa klassikkoannos Fish & Chips, joka Oakissa valmistetaan kotimaisesta hauenfileestä tai The Oak Burger, jossa makua antamassa on pekonihillo ja oman keittiön herkullinen viskijuustokastike. Tässä toimipisteessä työskennellään intohimolla ja ammattitaidolla!

Työ on vuorotyötä, joten pystythän tekemään niin ilta- kuin aamuvuorojakin? Kokin tehtäviin kuuluu ruuanvalmistuksen lisäksi mm. tavaran vastaanottoa, työpisteen puhtaanapitoa sekä omavalvonnan noudattamista. Työssä pärjää niin suomen- kuin englannin kielellä. Työporukka ja asiakkaat ovat kansainvälisiä, joten toivottavasti olet kansainvälisessä ympäristössä kuin kotonasi.

Toivomme sinulta kokin koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta. Tässä tehtävässä tarvitaan ripeyttä, tilannetajua, joustavuutta sekä nuhteetonta taustaa. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään rekrytointiprosessin yhteydessä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen työn lentoaseman kansainvälisessä ympäristössä ja taksiedun
Monipuolisen kokkitehtävän
Kattavan perehdytyksen työhön
Innostavan ja kansainvälisen työyhteisön
Mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä urallasi

Työskentelemme vauhdikkaasti ja ketterästi. Meillä on mukava työyhteisö, jossa panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Olemme ylpeitä tiimistämme ja tuloksistamme ja rohkeita kohtaamaan uusia tilanteita. Arvomme inspiroivat meitä kaikkia luomaan positiivisen yrityskulttuurin ja yhteisön, jossa tunnemme, että meitä arvostetaan, välitämme toinen toisistamme sekä asiakkaistamme. Lisää arvoistamme voit lukea täältä: Arvot – SSP Finland – WE ARE THE FOOD TRAVEL EXPERTS

Valittu työntekijä työllistyy StaffPointin kirjoille.

Palkkaus:Osaamisen ja kokemuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:20.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Satu Lehtikallio
Rekrytointikonsultti
satu.lehtikallio@staffpoint.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: