Sorcolor Oy

Kesämaalariksi Sorcolorille

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.07.2024, 23:59
  • 14.07.2024, 23:59

Kesämaalariksi Sorcolorille

Kesämaalariksi Sorcolorille, Sorcolor Oy, Helsinki

Sorcolor on Suomen suurin ulkomaalauksiin keskittynyt maalausyritys. Etsimme sesongille 2024 motivoituneita ja hyvää asennetta omaavia työntekijöitä. Aiempi maalauskokemus katsotaan eduksi, mutta koulutamme maalaustyöhön myös ensikertalaisia.

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia maalaustöitä sekä työkohteita ympäri Suomen. Työt tehdään tyypillisesti pareittain tai osana isompaa ryhmää, joten yksin jäämisen pelkoa sinulla ei ole! Tukenasi on oma työnjohtajasi ja koko organisaation ammattitaito.

Tarjoamme sinulle motivoivan palkkauksen, kannustavan työilmapiirin ja mahdollisuuden vastuuseen omien kykyjen ja halujen mukaisesti. Vastineeksi haluamme sinulta asennetta, motivaatiota ja oma-aloitteellisuutta.

Tarkemmin:

Maalarin työnkuvaan kuuluu kaikki talon maalaamisen työvaiheet. Toteutat maalaustyön itse, parisi kanssa tai osana suurempaa ryhmää. Suunnittelet työn turvallisen ja laadukkaan toteutuksen ammattimaisen työnjohdon kanssa, hoidat asiakaspalvelun laatulupauksemme mukaisesti ja teet ahkerasti töitä.

Haluamme, että onnistut työssäsi mahdollisimman hyvin, sehän on kaikkien etu. Annamme sinulle vapautta ratkaista itse ongelmia, mutta lupaamme, että tarpeen vaatiessa tuki on aina saatavilla!

Vastuullisen ja itsenäistä työntekoa vaativan työnkuvan vastapainona toimii työn monipuolisuus ja tietyt vapaudet. Maalattavien kohteiden sijainnit vaihtelevat ja pääset tekemään osaamisesi mukaan hyvin eri tyyppisiä kohteita. Meillä ei leimata kellokorttia, vaan katsotaan työn jälkeä ja asiakkaan tyytyväisyyttä. Kannustamme työn tehokkaaseen toteuttamiseen mahdollistamalla ahkerille työntekijöille joustavammat työajat ja urakkamallisen palkkauksen.

Työ ajoittuu kesäsesongille huhtikuusta syyskuulle. Tarkemmat ajankohdat sovitaan tapauskohtaisesti. Tyypillinen työjakso on 3-6 kuukautta.

Työ toteutetaan työmaille peräkärryssä vedettävällä kalustolla. Tätä varten joko sinä tai parisi tarvitset vetokoukullisen auton.

Maalarin työ vaihtelee hiukan työnkuvasta riippuen. Rekrytoimme sekä katto- että julkisivumaalareita. Voit tarkentaa toivetta noiden kahden välillä jo hakemusvaiheessa.

Kenelle?
Aikaisempi kokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta otamme töihin myös ensikertalaisia. Perehdytämme jokaisen tekijän vaihe vaiheelta, minkä vuoksi asenne voi merkitä lopulta kokemustakin enemmän.

Olet ehkä opiskelija tai muussa vastaavassa elämäntilanteessa ja tiedät tarvitsevasi taas seuraavana kesänä uuden kesätyöpaikan. Ehkä myös lisätienestejä opintojen ohella. Moni sorrilaisen asenteen ensimmäisenä kesänä näyttänyt kasvattaa vastuutaan seuraavina kesinä esimerkiksi työnjohdon tehtävissä. Opittuasi tarjoamamme palvelut, voit hypätä myös talveksi osa-aikaiseksi työntekijäksi myyntiin tai sitä tukeviin tehtäviin.

Selvitä myös rohkeasti mahdollisuutta suorittaa opintojesi mahdolliset harjoitusjaksot meillä kesätöiden ohessa. Monipuolinen työnkuva mahdollistaa myös muiden kuin maalausalan koulujen harjoitteluiden toteuttamisen.

Työ on ajoittain ikävää. Kuten kaikki muutkin työt. Paikoittain fyysinen ja itsenäistä työskentelyä vaativa työnkuva haastaa, mutta palkitsee. Kesään mahtuu paljon jaksoja, jolloin työ kulkee joutuisasti ja aika juoksee kuin siivillä. Kohteen valmistuminen saa aina hymyn huulille. Mikäli tällainen yhdistelmä kuulostaa sopivalta sinulle, olet luultavasti osa sitä porukkaa, joka työssä myös onnistuu!

Palkkaus
Noudatamme tarkasti maalausalan työehtosopimusta, jonka perusteella kaikille työntekijöille muodostuu hyvä pohjapalkka. Pohjapalkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tienata urakkapalkkamallilla, jonka avulla voit tienata enemmän.

Jos sinulla on jo kokemusta maalaamisesta voit laskuttaa myös kevytyrittäjänä tai oman yrityksesi kautta.

Sorcolorilla maalari on kuningas! Saat keskittyä vain maalaamiseen. Prosessit ja perehdytys toimivat, saat työhösi laadukkaat työvälineet, valmiin kaluston, erilaiset korttikoulutukset ja kaiken tuen ammattimaiselta ja nuorekkaalta työnjohdolta.

Tehdään tästä ikimuistoinen kesä!

T. Sorcolorin väki

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Konsta Eskelinen, konsta.eskelinen@sorcolor.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: