Sonepar Suomi Oy

Myyjä

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Myyjä

Myyjä, Sonepar Suomi Oy, Vantaa

Haluaisitko työskennellä myyntitehtävissä maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä Soneparilla? Haluatko päästä tarjoamaan asiakkaillesi parhaat ja laajimmat tuote- ja palvelukokonaisuudet?

Meillä Soneparilla on nyt sinulle erinomainen tilaisuus

MYYJÄNÄ

pääkaupunkiseudulla.

Sähkötarvikemyyjänä olet tärkeä osa ammattitaitoista myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Jokainen päiväsi on erilainen ja pääset työskentelemään monipuolisissa myymälätehtävissä. Päätehtäviisi kuuluvat kuitenkin asiakaspalvelu ja myyntitehtävät noutomyymälässämme. Hoidat aktiivisesti sinulle nimettyjä asiakkaita ja kontaktoit myös uusia, potentiaalisia asiakkaita. Sähkötarvikemyyjä työskentelee pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Haemme alustavasti myyjiä Konalan ja Tuupakan noudon myymälöihin, mutta voit osoittaa kiinnostuksesi myös muihin yksiköihimme.

Toivomme, että Sinulla on:

– erinomainen asenne työntekoon ja rohkeutta aktiiviseen myyntityöhön

– sähkötekninen tai kaupallinen koulutus

– kokemusta sähköalasta tai hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus

– aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla

– suomen kielen osaamisen lisäksi riittävä englannin kielen taito

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja, joka on innostunut kaupanteosta ja sähkötarvikkeista.

Katso, mitä Kia kertoo sähkötarvikemyyjän työstä.

Me Soneparilla tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä, jossa on erinomainen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, joka tukee ja kannustaa sinua entistä parempiin suorituksiin. Työtämme ohjaa asiakaskeskeisyys, esimerkillä johtaminen, sitoutuneisuus ihmisiin ja kestävään kehitykseen sekä tahto uskaltaa. Me arvostamme monimuotoisuutta ja uskomme, että erilaiset taustat ja näkökulmat voivat rikastuttaa tiimimme toimintaa. Kannustamme kaiken taustaisia hakijoita hakemaan tehtävää. Kattavat hyvinvointiedut (mm. Smartum, työsuhdepyörä ja lounasetu), monipuolinen työterveyshuolto sekä hyvät tuote-edut tukevat työssä viihtymistäsi.

Jäikö kysymyksiä?

Kysy tehtävistä ja yksiköistä lisää henkilöstöhallinnoltamme sähköpostitse henkilostohallinto@sonepar.fi.

Olisitko Sinä seuraava soneparilainen?

Lähetä hakemuksesi meille CV:n ja palkkatoiveineen kanssa viimeistään sunnuntaihin 20.5.2024 mennessä.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sonepar Suomi Henkilöstöhallinto
henkilostohallinto@sonepar.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: