Sitowise Oy

Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntija Ilmasto-

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 16.10.2024, 23:59
  • 16.10.2024, 23:59

Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntija Ilmasto-

Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntija Ilmasto-, Sitowise Oy, Espoo

Olisitko yksi meistä?

Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntija Ilmasto- ja vastuullisuuspalveluihin Espooseen
Etsimme kokenutta ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijaa Sitowisen Ilmasto- ja vastuullisuuspalveluihin Espooseen. Asiantuntijana olet mukana tukemassa asiakkaidemme ympäristö- ja vastuullisuustavoitteiden toteuttamista. Osallistut ympäristö- ja ilmastovaikutusten arviointeihin sekä vastuullisuus- ja ilmasto-ohjelmien laadintaan. Tehtävässä pääset myös kehittämään ja kasvattamaan vastuullisuuspalveluiden toimialaa. Toivomme sinulta myös myyntihenkisyyttä ja olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa.

Toimipisteesi sijaitsee Espoossa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Millainen tausta sopii tehtävään?

Odotamme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kuten FM, KTM tai DI. Arvostamme kokemusta ympäristövaikutusten arvioinneista, vastuullisuusviitekehyksistä ja vastuullisuuden edistämisestä. Edellytämme hakijalta itsenäistä työskentelyotetta, asiakaslähtöistä asennetta sekä kykyä paneutua yksityiskohtiin ja tehdä tarkkuutta vaativaa työtä. Lisäksi odotamme sujuvaa suomenkielen taitoa.

Emme kuitenkaan luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi – sinähän olet itse oman työsi, osaamisesi ja hyvinvointisi paras asiantuntija ja meillä voit kehittää uraasi haluamaasi suuntaan.

Sinulle:

Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö. Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme. Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Tutustu meihin paremmin

Hienoa, että kiinnostuit! Astu maailmaamme. Sijoita itsesi näihin tarinoihin ja huomaa kuuluvasi joukkoomme.


ESG-sovellus kuntien kestävän kehityksen seurantaan (https://www.sitowise.com/fi/uutiset/esg-sovellus-kuntien-kestavan-kehityksen-seurantaan)

– Muuramen kunnan kestävän kehityksen budjetti (https://www.sitowise.com/fi/asiakastarinat/muuramen-kunnan-kestavan-kehityksen-budjetti)

– Yhteisenä tavoitteena ymmärrys hiilikädenjäljen laskennasta (https://www.sitowise.com/fi/asiakastarinat/yhteisena-tavoitteena-ymmarrys-hiilikadenjaljen-laskennasta)

Odotamme hakemustasi

Jätä hakemuksesi sähköpostilla palkkatoiveineen heti tai viimeistään 19.5.2024. Käsittelemme jo hakuajan aikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Suvi Monni, puh. 040 543 1476, suvi.monni@sitowise.com.

Kuinka rekrytointiprosessi etenee? Lue täältä (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/rekrytointiprosessin-eteneminen) lisää.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kristo Enqvist, ext-kristo.enqvist@sitowise.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: