Selecta Finland Oy

Kahvi- ja välipala-automaattien hoitaja PKS-aluee

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kahvi- ja välipala-automaattien hoitaja PKS-aluee

Kahvi- ja välipala-automaattien hoitaja PKS-aluee, Selecta Finland Oy, Helsinki

Haluaisitko päästä mukaan tuomaan iloa ihmisten jokaiseen päivään luomalla heille erinomaisen mahdollisuuden nauttia kahvitauoistaan? Oletko iloinen ja energinen tiimipelaaja joka nauttii myös itsenäisestä työskentelystä? Hienoa, lue lisää!

Etsimme nyt

KAHVI- JA VÄLIPALA-AUTOMAATTIEN HOITAJAA

määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen, vuoden loppuun saakka. Määräaikaisuuden perusteena on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten etsimme tähän tehtävään henkilöä, joka on tällä hetkellä työttömänä työnhakijana. Olemme kovassa kasvuvauhdissa, joten tässä tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet vakinaistamiseen tämän sijaisuuden jälkeen.

Tärkein työtehtäväsi on huolehtia asiakkaidemme kahvikoneista ja muista automaateista sekä ylläpitää erinomaista asiakastyytyväisyyttä vastuualueellesi kuuluvilla asiakkailla. Päivittäisessä työssäsi kierrät itsenäisesti asiakkaillamme huolehtien kahvi- ja muiden automaattien puhtaudesta sekä asiakkaan tilaamien tuotteiden viemisestä paikan päälle. Toimit yhteistyössä varastohenkilökuntamme, huoltoteknikkojemme sekä muiden asiakasvastaavien kanssa, varmistaen asiakkaalle luvatun palvelukokonaisuuden toteutumisen. Työ on itsenäistä ja sitä tehdään pääkaupunkiseudun alueella.

Selectalla toimitaan laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten olet myös vastuussa omalta osaltasi laatustandardiemme täyttymisestä, jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä sekä ajoreittisi järkevästä suunnittelusta.

Tulemme tarjoamaan työssä onnistumisen kannalta tärkeän ja perehdytyksen työhön. Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä et näin ollen tarvitse.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Palkkaus on työsuhteen alussa kaupan alan työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä B2).

TOIVEEMME SINULLE

– Asiakaspalvelutyöstä nauttimista ja halua suorittaa työt korkealla palvelutasolla.

– Itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelykykyä ottaen vastuuta siitä, että työt suoritetaan huolella loppuun asti.

– B-ajokorttia

– Halukkuutta ajaa joka puolella pääkaupunkiseutua, myös Helsingin keskustassa

– Sujuvaa suomen kielen osaamista / sujuvaa englannin kielen osaamista ja välttävää suomen kielen osaamista

TARJOAMME SINULLE

– Liikkuvan, vaihtelevan ja itsenäisen työn erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa

– Mukavan ja energisen työympäristön

– Selectan henkilöstöedut, kuten mm. lounas- ja virike-etu sekä lakisääteistä laajempi työterveyshuolto täydennettynä kattavalla tapaturmavakuutuksella ja erikoislääkärin kulujen korvaamisella

– Innostuneet ja työtäsi tukevat kollegat

– Paahdon verran parempaa kahvia!

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 31.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja olemme valmiita etenemään nopeasti kun sopiva henkilö ilmaisee kiinnostuksensa meitä kohtaan. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Client Manager Heidi Winter +358401871600 arkisin klo 9-10 välisenä aikana.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Heidi Winter, heidi.winter@selecta.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: