Securitas Oy

Turvatarkastajia Helsinki-Vantaan Lentoasemalle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.05.2024, 23:59
  • 04.05.2024, 23:59

Turvatarkastajia Helsinki-Vantaan Lentoasemalle

Turvatarkastajia Helsinki-Vantaan Lentoasemalle, Securitas Oy, Helsinki

Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Aviation Security -yksikkö palvelee Helsinki-Vantaan lentoasemaa sekä vartiointi-, että turvatarkastustoiminnoissa. Haemme nyt turvatarkastajia kansainväliseen ja ympäri vuorokauden toimivaan toimintaympäristöön.

Turvatarkastajana toimit näkyvässä asiakaspalvelutehtävässä ja vaikutat osaltasi lentoliikenteen turvallisuuteen suorittamalla turvatarkastuksia lentoaseman henkilöstön ja tavaran tarkastuspisteillä. Tehtävässä työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja kaikkiin viikonpäiviin. Haemme turvatarkastajia sekä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin.

Pätevyydet
Toivomme hakijoiltamme aikaisempaa työkokemusta turvatarkastustehtävistä, mutta ennen kaikkea lentoasemalle valittavilta henkilöiltä odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme myös voimassa olevan siviili-ilmailun turvatarkastajan pätevyyden ja hyväksynnän, voimassa olevan ajokortin, sekä lentoaseman ajoluvan.

Lisäksi tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätiedot
Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset sekä käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut kuten erilaisia tuote-etuuksia ja kuntosaliedun.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Liitäthän mukaan CV:si, josta ilmenee työ- ja koulutushistoriasi viimeisen viiden vuoden ajalta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvatarkastuksen kohde-esihenkilö Tiiu Korvenaro. tiiu.korvenaro@securitas.fi

Huomioithan, että käsittelemme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

 

Valmistaudu työnhakulomakkeen täyttämiseen huolellisesti. Viranomaismääräyksiin perustuen sinun tulee esittää tiedot työpaikoistasi, koulutuksestasi sekä mahdollisista yli 28 päivän pituisista koulutus- ja työhistoriasi aukoista, passi tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi sekä allekirjoittaa vakuutus mahdollisesta rikoshistoriasta vähintään viiden edeltävän vuoden ajalta (Viitteet: Turvallisuusselvityslaki 19§).

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, etunimi.sukunimi@securitas.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: