Securitas Oy

Kesätyöntekijöitä Lohja-Kirkkonummi -yksikköön

  • Sijainti Vihti
  • Julkaistu 05.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Kesätyöntekijöitä Lohja-Kirkkonummi -yksikköön

Kesätyöntekijöitä Lohja-Kirkkonummi -yksikköön, Securitas Oy, Vihti

Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Lohja-Kirkkonummi -yksikkömme kesätyöntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. kaupan alan vartiointitehtävistä, paikallisvartioinnista esimerkiksi teollisuuden kohteissa sekä Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla. Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työkohteet sijaitsevat mm. Lohjalla, Kirkkonummella ja Nummelassa ja työ ajoittuu kaikkiin vuorokaudenaikoihin arkisin ja viikonloppuisin. Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat aikavälille 6.5.-30.9.2024.

Pätevyydet
Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. Toivomme myös oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvan suomenkielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivommekin, että valittavat henkilöt voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan.

Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Mobile Patrol -vartiointityö edellyttää lisäksi ajokorttia ja ajotaitoa.

Lisätiedot
Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan tehdä joko osa- tai kokoaikaisemmin. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä. Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Saarinen (laura.saarinen@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:.Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, etunimi.sukunimi@securitas.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: