Securitas Oy

CityPatrol -vartijaa pääkaupunkiseudun kauppakesku

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 05.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

CityPatrol -vartijaa pääkaupunkiseudun kauppakesku

CityPatrol -vartijaa pääkaupunkiseudun kauppakesku, Securitas Oy, Helsinki

Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työn kuvaus
City Patrol -vartijan tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa sekä ennaltaehkäisyä ja asiakaspalvelua kauppakeskuksissa sekä liikekeskittymissä. Työajat City Patrolissa määräytyvät mm. kauppakeskusten aukioloaikojen mukaisesti ja töitä tehdään niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Työtehtävästä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (taso III) sekä maksamme vakituisille työntekijöille sitoutumispalkkion 500 €, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet
Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely CityPatrol -vartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin eduksi.

Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätiedot
Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Eriksson, +358 40 740 4645, jan.eriksson@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, etunimi.sukunimi@securitas.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: