Scandic Hotels Finland

Ravintolapäällikkö, Ravintola Brasserie Grand, Scandic Grand Central Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Suljettu 12.05.2024, 23:59

Ravintolapäällikkö, Ravintola Brasserie Grand, Scandic Grand Central Helsinki

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE Ravintolapäällikkö,
Brasserie Grand ja Bar G, Scandic Grand Central Helsingissä!

Oletko innostuneesti asiakaspalveluun ja ensiluokkaisiin ravintolaelämyksiin suhtautuva ravintolapäällikkö, joka haluat luoda ylivertaisia ravintolakokemuksia yhdessä tiimisi kanssa?

Ravintolamme henkilökunta luo ja tarjoilee päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi omalla persoonallamme, jolloin pystymme luomaan heille yksilöllisiä ja ikimuistoisia kokemuksia.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen 112,5h/3vko sopimuksella Ravintolapäällikköä. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja valinta tehdään heti kun oikea henkilö on löytynyt. Työ alkaa yhdessä sovitusti kevään/kesän aikana.

Sinun työtehtäväsi ravintolapäällikkönä

  • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hotellin aamiais- ja kokousesihenkilöiden kanssa luoden yhdessä ylivertaisia asiakaskokemuksia ja toiminnallista tehokkuutta

  • Brasserie Grandin ja Bar G:n toiminnasta vastaaminen hotellin F&B Managerin kanssa

  • Upeiden asiakaskokemusten luominen kaikille asiakkaillemme

  • Aktiivinen myynnillisen asiakaspalvelun edistäminen ja myötävaikuttaminen osaston tavoitteiden saavuttamiseen
  • Kassatoimintojen hallinta, työvuorosuunnittelu ja monipuolinen tuotteiden tuntemus
  • Positiivisen ja tehokkaan työilmapiirin ylläpitäminen sekä osastojen välisen yhteistyön varmistaminen
  • Ruokien ja juomien suosittelu ja tarjoilu sekä työskentely yhdessä tiimiläisten rinnalla
  • Uusien tiimiläisten ja harjoittelijoiden perehdyttäminen ja opastaminen

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Siksi työympäristössäsi käytetään tuoreita raaka-aineita, kemikaalittomia puhdistusaineita ja omaa hanavettä.

Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan ravintolatyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme.

Mitä odotamme sinulta?
Esimiehiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring , Be You , Be A Pro ja Be Bold.

Sen lisäksi ravintolasalin esimiehenä odotamme sinulta:

  • Intoa ja intohimoa johtaa laadukasta a’la carte ja baaritoimintaa
  • Hyvää ruoka- ja juomatietoutta
  • Joustavaa asennetta ja ratkaisukeskeisyyttä
  • Erinomaisia tiimityötaitoja
  • Englannin ja suomen kielen taitoa
  • Halua työskennellä pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin
  • Aikaisempi kokemus esimiestyöstä sekä alan koulutus katsotaan eduksi

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 112,5 h / 3 vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

F&B Manager Chanette Nybjörk (chanette.nybjork@scandichotels.com).

Scandic Grand Central Helsinki – Kaupungin uusin, upea juhla- ja tapahtumapaikka kaiken keskipisteessä

Keväällä 2021 avattu Scandic Grand Central Helsinki on täysin uniikki, loistelias hotelli-, ravintola- ja juhlakokonaisuus vuonna 1909 valmistuneessa Eliel Saarisen suunnittelemassa historiallisesti arvokkaassa jugendrakennuksessa, paraatipaikalla Helsingin Rautatieasemalla.

Scandic Grand Central Helsinki on kaupungin sykkivä sydän, aivan uudenlainen tapahtuma- ja kohtauspaikka tarjoten vanhanajan charmia ja klassisuutta raikastettuna modernilla twistillä ja yllätyksellisyydellä. Voit nauttia palan luksusta haluamallasi tavalla, kokea elämyksiä ja tunteita. Hotellissa ylellisyys ja ajaton eleganssi yhdistyvät kansainväliseen urbaaniin ilmapiiriin ja tämän päivän helsinkiläiseen rentouteen.

Ravintolatoimintamme on monipuolista: aamu alkaa monipuolisella buffet-aamiaisella, kokouspäivän toteutamme Scandicin kokouskonseptin mukaisesti. Illalla vieraamme voi nauttia upean Brasserie Grandin sekä Bar G:n tarjonnasta. Monipuoliset kokous- ja juhlatilat mahdollistavat elämyksellisten tilaisuuksien järjestämisen jopa 500 asiakkaalle.

Brasserie Grand tarjoaa upeissa puitteissa klassisia ranskalaisen keittiön herkkuja modernilla otteella. Bar G on tunnelmallinen ja kansainvälinen baari, jossa kaupunkilaiset ja kansainväliset asiakkaat kohtaavat. Baarin yhteydestä löytyy upea lasitettu terassi sekä hotellin rauhallisen sisäpihan kesäterassi.

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO , BE YOU, BE CARING, BE BOLD