Scandic Hotels Finland

Ravintolan vuoropäällikkö, Scandic Rauma

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 29.02.2024, 0:00
  • Suljettu 07.04.2024, 23:59

Ravintolan vuoropäällikkö, Scandic Rauma

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE

Kokenut ravintolan vuoropäällikkö, joka haluat luoda elämyksiä yhdessä tiimisi kanssa. Tehtävä jakautuu keittiön ja salin välille, ja kokemus esihenkilötyöstä on oleellista.

Etsimme nyt ammattitaitoista ravintolan vuoropäällikköä Scandic Raumalle täydentämään tiimiämme. Tarjottava tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, 90h/3vkoa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia. Scandicilla on oma koulutusohjelma, ja kaikille työntekijöillemme tarjotaan tarvittaessa heidän tehtäviinsä soveltuvaa lisäkoulutusta.

Sinun työtehtäväsi ravintolan vuoropäällikkönä:

Ravintolamme henkilökunta luo ja tarjoilee päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen. Vuoropäällikkönä vastaat salin ja keittiön toiminnasta vuorosi aikana, ohjaat tiimiläisiä luoden tehokkaan työilmapiirin ja huolehdit Scandicin konseptien noudattamisesta. Lisäksi osaat luontevasti toteuttaa lisämyyntiä ja tarjota erinomaista ja välitöntä asiakaspalvelua.

Mitä odotamme sinulta?

Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring , Be You , Be A Pro ja Be Bold. Sen lisäksi ravintolasalin vuoropäällikkönä odotamme sinulta:

  • Hyvää ruoka- ja juomatietoutta
  • Anniskelu- ja hygieniapassia
  • Kokemusta palvelualalta ja esihenkilötyöstä
  • Erinomaisia tiimityötaitoja sekä intohimoa asiakaspalvelua kohtaan
  • Joustavaa asennetta sekä rohkeutta ja ratkaisukeskeisyyttä yllättävissäkin tilanteissa
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä, alan koulutus ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Toivotamme kaikenlaiset ihmiset tervetulleeksi tiimiimme Scandic-hotelliin!

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO , BE YOU, BE CARING, BE BOLD