Scandic Hotels Finland

Ravintolan vuoropäällikkö, Marski by Scandic, kokoaikainen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Suljettu 12.05.2024, 23:59

Ravintolan vuoropäällikkö, Marski by Scandic, kokoaikainen

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE RAVINTOLAN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Etsimme nyt ammattitaitoista ravintolan vuoropäällikköä Marski by Scandic -hotelliin täydentämään tiimiämme. Tarjottava tehtävä on kokoaikainen 112,5h/3vko, ja toistaiseksi voimassa oleva. Vuoropäällikkönä pääset osallistumaan laajasti koko hotellin ravintolatoimintoihin, joihin kuuluvat hotellin aamiainen, kahvila 7:01, à la carte-ravintola Kuusi Palaa, sekä kokous- ja tilaustoiminnot.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia. Scandicilla on oma koulutusohjelma, ja kaikille työntekijöillemme tarjotaan tarvittaessa heidän tehtäviinsä soveltuvaa lisäkoulutusta.

Sinun työtehtäväsi ravintolan vuoropäällikkönä:

Ravintolamme henkilökunta luo ja tarjoilee päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen. Vuoropäällikkönä vastaat salin toiminnasta vuorosi aikana, ohjaat tiimiläisiä luoden tehokkaan työilmapiirin ja huolehdit Scandicin konseptien noudattamisesta. Lisäksi osaat luontevasti toteuttaa lisämyyntiä ja tarjota erinomaista ja välitöntä asiakaspalvelua.

Mitä odotamme sinulta?

Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring , Be You , Be A Pro ja Be Bold. Sen lisäksi ravintolasalin vuoropäällikkönä odotamme sinulta:

  • Hyvää ruoka- ja juomatietoutta
  • Kokemusta palvelualalta
  • Erinomaisia tiimityötaitoja sekä intohimoa asiakaspalvelua kohtaan
  • Joustavaa asennetta sekä rohkeutta ja ratkaisukeskeisyyttä yllättävissäkin tilanteissa
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä, alan koulutus ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Toivotamme kaikenlaiset ihmiset tervetulleeksi tiimiimme Scandic-hotelliin!

WE HAVE A POSITION FOR YOU RESTAURANT SHIFT LEADER

We are currently seeking a skilled Restaurant Shift leader at Marski by Scandic to complement our team. The offered position is full-time and ongoing, with 112,5 working hours per 3 weeks. As a Restaurant Shif tleader you have the opportunity to be involved in all the different restaurant experiences offered at the hotel, including hotel breakfast, coffee shop 7:01, á la carte-restaurant Kuusi Palaa, as well as conference and banquet operations.

We offer you:

A diverse work environment within a large hotel chain, providing numerous opportunities for development and learning. You will have access to Scandic employee benefits within the first month, including discounts on food and beverages at restaurants, accommodation benefits at hotels, ePassi benefits, occupational health services, and discounts from several of our partners. Scandic also offers its own training program, and additional training tailored to your role is provided as needed.

Your responsibilities as a Restaurant Shift leader:

Our restaurant staff creates and serves delightful food and drinks daily. Sustainability and responsibility are important to us. We hope you appreciate, like us, food prepared according to sustainable development principles, fresh ingredients, individualized service, and have a desire to further develop our food concept.

As a Shift Manager, you are responsible for the smooth operation of the dining area during your shift, guiding your team to create an efficient work atmosphere, and ensuring compliance with Scandic’s concepts. Additionally, you naturally excel in upselling and providing excellent and genuine customer service.

What we expect from you:

As a leader, we expect you to have a strong ability to build trust within your team, organization, and all stakeholders, leading by example for your team, setting inspiring goals, reinforcing the skills of your team members, and adopting a coaching approach. All leadership should be grounded in Scandic’s values: Be Caring, Be You, Be A Pro, and Be Bold. Additionally, as a Restaurant Shiftleader, we expect from you:

  • Good knowledge of food and beverages
  • Experience in the service industry
  • Excellent teamwork skills and a passion for customer service
  • Flexibility, courage, and problem-solving skills even in unexpected situations
  • Strong communication skills in both Finnish and English

Previous experience in leadership roles, industry-specific education, and additional language skills are considered advantageous.

We welcome individuals of all backgrounds to join our team at Scandic Hotels!

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO , BE YOU, BE CARING, BE BOLD