Scandic Hotels Finland

Keittiön vuoromestari, Ravintola Más, Scandic Simonkenttä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Suljettu 19.05.2024, 23:59

Keittiön vuoromestari, Ravintola Más, Scandic Simonkenttä

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KEITTIÖN VUOROMESTARI

Keittiötiimiläisemme loihtivat päivittäin fantastisia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.

Scandic Simonkenttä hakee nyt a la carte ravintola Másiin ammattitaitoista vuoromestaria kokoaikaiseen (112,5h/3vko) ja toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja palkitsevan työympäristön. Saat myös mittavat henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen mm. ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennukset, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuollon ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.

Sinun työtehtäväsi keittiön vuoromestarina:

  • Ruokakonseptimme toteuttaminen ja sen kehittäminen

  • Keittiötoiminnasta vastaaminen vuoron aikana

  • Positiivisen ja tehokkaan työilmapiirin ylläpitäminen sekä osastojen välisen yhteistyön varmistaminen

  • Turvallisuuteen, terveyteen ja ympäristöön liittyvien säädöksien ja lakien noudattaminen

  • Luomu- ja laatumerkittyjen tuotteiden käsittelyyn liittyvien käytäntöjen noudattaminen

  • Uusien tiimiläisten ja harjoittelijoiden perehdytys ja opastaminen

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Siksi työympäristössäsi käytetään tuoreita raaka-aineita ja kemikaalittomia puhdistusaineita.

Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa , jotta voit keskittää energiasi luovaan keittiötyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme.

Mitä odotamme sinulta?

Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring , Be You , Be A Pro ja Be Bold. Sen lisäksi keittiön vuoropäällikkönä odotamme sinulta:

  • Kokkikoulutusta tai vastaavaa kokemusta

  • Vahvaa à la carte osaamista sekä hyvää ruoka- ja juomatietoutta

  • Erinomaisia tiimityötaitoja

  • Englannin ja suomen kielen taitoa

  • Voimassa olevaa hygieniapassia

  • Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi

Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme Scandic-hotelliin! Tarjoamme sinulle lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Keittiöpäällikkö Heini Onnela heini.onnela@scandichotels.com

Osaamisalue:

Scandic Hotels Finland

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD