Saloonius Oy

Esihenkilö Joe Scooterille

  • Sijainti Kalajoki
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 23:00
  • 30.05.2024, 23:00

Esihenkilö Joe Scooterille

Esihenkilö Joe Scooterille, Saloonius Oy, Kalajoki

Haemme suorittavaa työtä tekevää esihenkilöä Joe Scootterille kesäkaudelle 2024.

Olemme kotimainen yritys, tavoitteenamme on kasvaa ja parantaa ympäristöystävällisiä muotoja kaupungissa liikkumiseen. Meidän matkassamme pääset osaksi innovatiivista joukkoa, joka kannustaa jokaista jäsentään hyödyntämään omia vahvuuksiaan aktiivisessa työyhteisössä. Tule viettämään kesä Joen kanssa!

Esihenkilönä sinulla on päivittäinen kokonaisvastuu kaupunkisi toiminnasta. Esihenkilön tehtäviin kuuluu huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista ja työssä onnistumisesta, muiden esihenkilövastuiden lisäksi. Emme vaadi aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Suorittavaan työhön kuuluu muun muassa sähköpotkulautojen keräily pakettiautolla sekä erilaisia varastotehtäviä. Työtä johdetaan siis omalla esimerkillä. Kokemus työkalujen käytöstä ja autojen korjaamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työpäivät sijoittuvat arkeen ja viikonlopulle, vuoroja tehdään kahdessa-kolmessa vuorossa.

Toivomme hakijalta kykyä hallita kokonaisuuksia ja sitoutumista tehtävien hoitoon yhdessä sovitulla tavalla. Hyvä asenne, joustavuus ja halu kehittyä antavat loistavat lähtökohdat työssä onnistumiselle. Työssä tarvitaan kykyä toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti, reipasta asennetta, suomen ja englannin kielen taitoa, B-luokan ajokorttia sekä ajoneuvon käsittelytaitoja. Työ on ajoittain fyysistä, joten ethän pistä sitä pahaksesi.

Arvoihimme kuuluu ihmislähtöinen johtaminen, ratkaisukeskeisyys ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Meille oikeanlainen asenne merkitsee sitä, että jokainen tekee aidosti parhaansa. Tuoreena työympäristönä toivomme työntekijöiltämme siis vastuuntuntoa: ymmärrystä omien työtehtävien hyvin hoitamisen merkityksestä koko työyhteisöön. Jokaisen tiimimme jäsenen onnistuminen kasvattaa koko työyhteisömme onnistumista, kasvua ja hyvää fiilistä. Esihenkilönä sinulla on tärkeä tehtävä sen varmistamisessa, että nämä asiat toteutuvat työyhteisössä.

Työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen ja koko työsuhteesi ajan sinulla on oman esihenkilösi tuki.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset + CV osoitteeseen rekry@joescooter.fi

Mainitsethan hakemuksessasi miltä paikkakunnalta haet työtä.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Kesäkausi 2024
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:rekry@joescooter.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: