Rudus Oy

Murskaushenkilöitä murskalaitoksille

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 03.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Murskaushenkilöitä murskalaitoksille

Murskaushenkilöitä murskalaitoksille

Paikkakunta: Liikkuva, lähinnä Etelä-Suomi 

Kiinnostaako reissutyö sinua? Oletko kiinnostunut koneista ja niiden pyörittämisestä?

Meillä on tarjota tehtävä, jossa pääset työskentelemään kiviainestuotannon parissa murskalaitoksella.

Mitä murskaushenkilön rooliin kuuluu?

Murskahenkilön tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että kiviainesten murskaaminen sujuu ilman ongelmia: koneet toimivat, murskattava kiviaines kulkee suunnitellusti murskaimeen ja valmis murske omaan kasaansa. Lähimpiin työkavereihisi kuuluu laitoksen muut murskaamohenkilöt, työmaapäällikkö sekä urakoitsijat. 

Tämä tehtävä on sinulle, joka nautit reissutyöstä. Tehtävässä pärjää henkilö, joka tykkää työskennellä monipuolisten kiviainestuotannon tehtävien parissa sekä on kiinnostunut koneista. 

Konkreettisia työtehtäviä ovat kiviainesten murskauksen lisäksi laitoksen koneiden toimintakunnon tarkkaileminen ja mahdolliset pienet huoltotyöt. Työ tehdään kahdessa vuorossa.

Miltä onnistuminen tehtävässä näyttää?

Ensimmäisten 6 kuukauden aikana olet:

  • Päässyt osaksi murskauksen porukkaa sisäistänyt oman työyhteisön arvot.
  • Päässyt sisään omaan tehtäväalueesi ja päässyt kehittymään työssä.
  • Ymmärrät mitä turvallinen työskentely omassa työnkuvassa vaatii ja ylläpidät turvallisia työtapoja. 
  • Oppinut enemmän koneiden kunnossapidosta.

Ensimmäisen vuoden loppuun mennessä olet:

  • Oppinut hoitamaan omaa tehtäväaluetta täysin itsenäisesti.
  • Onnistunut kehittämään omaa työtäsi.

Miten voimme tukea sinua onnistumaan:

Tuleva työyhteisö odottaa sinua jo kovasti. Pääset osaksi ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista porukkaa. Välittäminen muista näkyy toisten tukemisena ja kannustamisena. Olemme kiinnostuneita siitä mitä työkaverillemme kuuluu. Murskalaitoksilla asutaan ja työskennellään saman porukan kesken, joten hyvä tiimihenki korostuu murskalla.  

Oman työporukan ja Ruduksen lisäksi olet osa maailmanlaajuista CRH:n työyhteisöä, johon kuuluu noin 70 000 ihmistä. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja pidämme tärkeänä, että jokainen tuntee kuuluvansa työyhteisöön ja kokee, että häntä kunnioitetaan, kuunnellaan ja kohdellaan oikeudenmukaisesti itsenään. 

Tehtävässä pääset oppimaan monipuolisesti kiviainesalasta. Haluamme olla mukana tukemassa tehtävässä onnistumistasi myös erilaisilla alan koulutuksilla. 

Työn vastapainoksi tarjoamme lukuisia hyvinvointiasi tukevia etuja kuten liikunta-/kulttuuri/hierontaedun, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, Rudusmajan lomahuoneistot Saariselällä ja mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräetua. 

Kriittiset rekrytointikriteerit:

Tehtävän luonteen takia, sinulla tulee olla hyvä peruskunto ja mahdollisuus työskennellä murskalaitoksen toimintaympäristössä. Työn luonteen takia, sinulla tulisi olla auto ja matkustusvalmiutta, sillä murskalaitoksilla asutaan ja työskennellään arkisin saman porukan kanssa. Ymmärrys koneista ja niiden kunnossapidosta (myös sähköpuoli) on plussaa. 

Näin haet paikkaa:

Voisiko tässä olla seuraava paikkasi? Meistä olisi hienoa saada sinut työkaveriksemme. Tässä muutama vinkki ennen kuin laitat meille hakemusta.

  1. Suosittelemme katsomaan tältä videolta, mitä murskauksen työntekijät kertovat työstään ja työyhteisöstään tarkemmin sekä tutustumaan murskahenkilö Juhan kertomukseen reissutyöstä tästä.
  2. Jos haluat tutustua meihin paremmin, kurkkaa ruduslaisten tarinoihin instagramimme kautta tästä tai hyppää suoraan ruduslaisten tarinoihin blogiimme tästä.
  3. Vakuutuitko, että tämä on seuraava paikkasi? Hienoa, täytä seuraavaksi hakemus ja lähetä se meille viimeistään 26.05.2024. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydettyä.  

Lisätietoja:

Jäikö jokin asia askarruttamaan sinua? Ei hätää, olemme täällä sinua varten. Voit olla yhteydessä Simo Turuseen puh. +358400391887 tai simo.turunen@rudus.fi 

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, rehtiys sekä työn ilo ja omistajuus. Palvelemme Suomen, Baltian ja Pohjois-Ruotsin asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 312 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.


Osaamisalue: