RTK-Palvelu Oy

Palveluohjaaja Vaasaan

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 08.05.2024, 16:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluohjaaja Vaasaan

 

Oletko siivousalan osaaja, joka viihtyy vastuullisessa esimiestehtävässä? Vai oletko etsimässä mahdollista urapolkua esimieheksi? Jatka lukemista!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme PALVELUOHJAAJAA!

Siivouksen esimies- ja ohjaustehtävissä tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Pähkinänkuoressa työsi sisältää niin siivoustyötä, laadunvalvontaa kuin työvuorojen järjestämistäkin.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti – unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa siivousalan kokemusta ja kykyä kommunikoida vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi. Muut kielitaito ja alan soveltuva koulutus luetaan hakijan eduksi. Ajokortti on tässä tehtävässä tarpeen ja oman auton käyttömahdollisuus eduksi. 

Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden.

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!  

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä aina esimiestehtäviin asti – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Palvelu Oy:n palveluesimies Elina Hietala puh. 044 4671 820 (arkisin 8–16) tai elina.hietala@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.