RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Varastotyöntekijä Sorsakoskelle

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 03.04.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 0:00

Varastotyöntekijä Sorsakoskelle

Etsimme asiakkaallemme Sorsakoskelle varaston ja pakkaamon työntekijää!

Tehtävänä on vastata saapuvan tavaran vastaanotosta sekä hyllyttämisestä, työhön kuuluu myös tuotteiden keräilyä ja pakkaamista. 
Hakemamme henkilö tulee työskentelemään 2-3 henkilön tiiminvetäjänä, jonka työtehtäviin kuuluu lisäksi muun muassa ryhmän päivittäisten töiden organisointi, sekä osaamisen salliessa työvuorosuunnittelu ja kyytien järjestelytehtävät yhdessä oman esihenkilön kanssa.

Toivomme hakijalta hyvää organisointikykyä sekä kykyä ohjata tiimiään parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Työssä pärjää tarkka, ahkera ja motivoitunut tekijä, jolla on jo jonkin verran kokemusta varaston puolen tehtävistä. Työhön perehdytetään hyvin. Hakijalta edellytetään perus tietoteknisiä taitoja sekä oppimiskykyä eri ohjelmien ja järjestelmien käyttöön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian, ja työsopimus solmitaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta lokakuun 2024 loppuun saakka, mutta mahdollisuus työn jatkumiseen on. Palkkaus Teknologiateollisuuden TESin mukaan. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluja järjestetään jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, laita hakemusta oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15  RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,