RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Elintarviketyöntekijöitä Kuopion alueelle

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Suljettu 19.05.2024, 23:59

Elintarviketyöntekijöitä Kuopion alueelle

Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme Kuopion alueelle elintarvikepuolen tekijöitä.

Tehtävänkuvat vaihtelevat osaamisesi ja taustan mukaan, mutta tarjolla on ruoanvalmistusta sekä pakkauspuolen tehtäviä. 

 

Ruoanvalmistus tehtävissä elintarvikealan-, kokin- tai suurtalouspuolen koulutus tai aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Pakkauspuolen tehtäviin perehdytys on helpompaa ja siinä alkuun pääsee hyvällä asenteella.

Työ elintarviketeollisuudessa on hektistä, joten odotamme hakijalta ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä työhön tarttuvaa, motivoitunutta asennetta.

Elintarvikepuolen tehtävät ovat arkisin, joko 2-vuoro tai 3-vuorotyötä, joten olethan valmis vuorotyöskentelyyn.

Hygieniapassi on oleellinen elintarvikealalla työskentelyyn, mutta tarvittaessa avustamme sen suorittamisessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivien henkilöiden löydyttyä. Etsinnässä pitkäaikaisia tekijöitä sekä sesonkiapuja, joten kerro käytettävyydestäsi hakemuksessasi.

Valittu tekijä työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta ja palkkauksessa noudatetaan elintarviketeollisuuden työehtospimusta.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,