RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotannon autosähköasentaja, vakituinen

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Tuotannon autosähköasentaja, vakituinen

Oletko autosähköasentaja vailla uusia haasteita? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä etsimme Alapitkälle alansa tuntevaa autosähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjolla monipuolinen työnkuva autojen sähköistysten parissa. Tuotteet vaihtelevat ja tehtävä edellyttää hyvää kuvien lukutaitoa. Työssä käytetään erilaisia käsityökaluja ja työtä tehdään pienessä tiimissä.

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi auto- tai sähköpuolen osaaja, jolla on kokemusta nimenomaan korirakennusalalta, sähkö- ja ohjauskeskusten kytkennästä, johdotuksista sekä asennuksista.

Työpäiväsi alkavat joustavasti klo 6-8 välillä ja työtä tehdään 7,5h/päivä.

Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Tarjolla vakituinen päivätyö, huumorintajuisessa työyhteisössä ja mielenkiintoisten työn parissa.

Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana, joten jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,