RekryDiili Oy

Kallioporari

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.05.2024, 0:00
  • 04.05.2024, 0:00

Kallioporari

Haemme asiakasyrityksellemme poraria kalliolouhintaan Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen. Kaikki louhinta-alan palvelut kuuluvat asiakkaan repertuaariin konsultoinnista mittauksiin, katselumuksiin sekä hydraulikiilauksiin.

Hakijalta vaaditaan työkokemusta porauksesta, louhintapuolella vähintään 1 vuosi ja kurssit tulee olla käytynä. Asiakas poraa EXCADRILL-poralaitteilla, joten kaivinkoneosaaminen on plussaa.

Ei ole merkitystä, millaisella laitteistolla olet porannut, sillä  EXCADRILL laitteiston köyttö opetetaan, kunhan tekijällä on itsellä halu oppia.

Tekijää etsitään pääsääntöisesti Kuopiosta tai lähialueilta. Tarkoitus on etsiä tekijä vakituiseen työsuhteeseen, joten olisitko valmis muuttamaan työn perässä. Reissumiehet on todettu katoavan kun työ löytyy lähempää ja siksi olisi tärkeää, että paikallinen tekijä löytyisi.

Työkohteet sijaitsevat Kuopiossa ja lähialuella. Reissutyöhön lähdetään toisinaan, joten valmius siihen tylee olla.

Työt alkaa, kun olet muuttokuorimasi Kuopioon saanut purettua. Työn kesto jatkuva. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä

Ota yhteyttä: 

Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507

jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.