Planmeca Oy

Tarjouskoordinaattori

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Tarjouskoordinaattori

Tarjouskoordinaattori, Planmeca Oy, Helsinki

Haluatko mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Haemme suun terveydenhuollon tarjousmyyntiin

TARJOUSKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjouskoordinaattorin roolissa pääset laatimaan hammashuollon laitetarjouksia sekä tekemään tiivistä yhteistyötä alue- ja myyntipäälliköiden sekä huolto-organisaation kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluu yrityksemme myyntianalytiikkaan, sopimushallintaan ja hinnoittelun ylläpitoon liittyviä työtehtäviä.

Asiakkaamme ovat yksityisiä hammaslääkäreitä ja hammaslääkäriasemia sekä julkisen sektorin hammashoidon yksiköitä. Käytät työssäsi Microsoft Office -työkaluja, pääasiassa Exceliä ja Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmää.

Odotamme sinulta:

– kaupallista tai teknistä koulutustaustaa

– huolellisuutta ja numerotarkkuutta

– organisointi- ja paineensietokykyä sekä sujuvia yhteistyötaitoja

– analyyttista ja laaja-alaista ajattelukykyä

– hyviä IT-taitoja, erityisesti sujuvaa Excel -osaamista

– vahvaa motivaatiota terveysteknologia-alan tuotteiden ja toimintamallien opiskeluun sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista työtehtävistä myynnin tukitoiminnoissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kyseessä on määräaikainen tehtävä (8-10 kuukautta) menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi ja palveluiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Meillä saat mielenkiintoisten tehtävien ohella osaavan ja mukavan tiimin tuen, mahdollisuuden perehtyä terveydenhuollon tukkukaupan toimintaan sekä laajentaa osaamistasi kykyjesi mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Herttoniemessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tekemämme työ on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei sitä voisi tehdä hymyssä suin. Plandentin tekemisen meininkiä löydät vaikkapa Instagram-tililtämme www.instagram.com/plandent_finland. Lisätietoa tuotteistamme ja palvelustamme löydät osoitteesta www.plandent.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Markku Nappari markku.nappari@plandent.com / 0207 795 239

Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2024 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Plandent Oy on Suomen johtava täyden palvelun hammastarvikeliike, joka toimittaa hammashoidon ammattilaisille kaikki tarvittavat ratkaisut laitteista tarvikkeisiin ja ohjelmistoihin sekä tarjoaa monipuolisia tuki- ja huoltopalveluja hammasklinikoiden erilaisiin tarpeisiin.

Plandent Oy on osa Planmeca Groupia, johon kuuluu useita innovatiivisia terveysteknologian brändejä. Planmeca Groupiin kuuluvat yritykset työllistävät maailmanlaajuisesti lähes 4 600 henkilöä, ja niiden yhteenlaskettu pro forma -liikevaihto vuonna 2022 oli 1,2 miljardia euroa.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:HR-palvelut, rekrytointi@planmeca.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: