Pirkanmaan hyvinvointialue

Virikeohjaaja, Särkänkoti, Orivesi

  • Sijainti Orivesi
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Suljettu 16.05.2024, 23:59

Virikeohjaaja, Särkänkoti, Orivesi

Virikeohjaaja, Särkänkoti, Orivesi, Pirkanmaan hyvinvointialue, Orivesi

Särkänkoti on moderni 41 paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautista palveluasumista tuottava yksikkö Oriveden keskustassa.

Virikeohjaajana toimit yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa toteuttaen monipuolisesti palvelu- ja hoitosuunnitelman kulttuuri-, hyvinvointi- ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa. Tehtävinäsi on järjestää asukkaiden ryhmä- ja yksilöohjaus toimintaa sekä suunnitella yhteistilaisuuksia ja -tapahtumia. Tavoitteenasi on ylläpitää ja parantaa asukkaiden kognitiivista, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä ja elämänlaatua sekä tarjota monipuolista ja mielekästä aktiviteetti- ja kulttuuritoimintaa ryhmäkodin yksiköissä.

Virikeohjaajana vastaat yhdessä asukkaiden omahoitajan kanssa mielekkään arjen yksilöllisestä suunnitelmasta, toteutuksesta ja dokumentoinnista. Virikeohjaajan kirjaukset tukevat palvelu- ja hoitosuunnitelman ja arviointien tekemistä (esim. RAI-arviointi). Virikeohjaajalla ei ole hoidollista vastuuta asukkaista.

Saat meillä kattavan perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Lisäksi saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten Epassi, Virkisty Vapaalla Ry:n toiminnan, työnantajan lounasedun sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä työterveyspalvelut.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on kulttuurin, liikunnan tai ohjauksen perustutkinto (esim. kädentaitojen ohjaaja tai yhteisöohjaaja) tai muu soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja). Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä. Arvostamme positiivista ja reipasta asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, asukas- ja voimavaralähtöistä työskentelytapaa, innovatiivista ja avarakatseista ajattelua sekä hyvää yhteishenkeä. Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, työ on pääsääntöisesti arkityötä painottuen aamuvuoroihin. Toimen koeaika on 6 kuukautta. Työsuhteen ajankohta on sovittavissa, mutta toivomme sinun voivan aloittavan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä heti, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Palkkaus:Muu, Tehtäväkohtainen palkka 2400€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää: Palveluesihenkilö Hannele Kivi p. 040 536 5448, hannele.kivi@pirha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: