Pirkanmaan hyvinvointialue

Hammashoitaja

  • Sijainti Akaa
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.05.2024, 23:59
  • 17.05.2024, 23:59

Hammashoitaja

Hammashoitaja, Pirkanmaan hyvinvointialue, Akaan Hyvinvointikeskus, Akaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollossa työskentelee yli 500 ammattilaista ja tarjoamme pirkanmaalaisille palveluja elämän eri vaiheissa. Etsimme nyt suun perushoidon eteläiselle vastuualueelle hammashoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen välille 10.6.2024-6.12.2024. Tehtävät sijoittuvat Akaan toimipisteeseen. Tule joukkoomme tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä!

Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen, toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen muun muassa säännöllisten sisäisten koulutusten kautta.
Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi vuosittainen Epassi-etu, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavat työterveyspalvelut. Panostamme myös laadukkaaseen esihenkilötyöhön. Meille on myös tauot tärkeitä ja ruokailu tapahtuukin joustavasti työajalla!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on suun terveydenhuoltoon suuntautunut lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on yleistyöaika. Koeaika on 2 kuukautta ja tehtävä alkaa 10.6.2024. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja hänen on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Kysy lisää tai jätä hakemuksesi + CV pikimmiten: Timo Turkulainen, Osastonhoitaja Akaan Hammashoitola
0403352327 /timo.turkulainen@pirha.fi

Huomioi vuorotteluvapaan sijaisen ehdot:

– Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
– Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
            o Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
                   – Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
                   – Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
– Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
– Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Palkkaus:SOTE
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:10.06.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Vuorotteluvapaan sijaisuus 10.06.2024 -06.12.2024
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Timo Turkulainen
timo.turkulainen@pirha.fi
Yhteystiedot:Timo Turkulainen 0403352327 /timo.turkulainen@pirha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: