Pilke päiväkodit Oy

Päiväkodinhuoltajan lyhytaikaiset sijaiset Pilke

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 17.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.07.2024, 23:59
  • 31.07.2024, 23:59

Päiväkodinhuoltajan lyhytaikaiset sijaiset Pilke

Päiväkodinhuoltajan lyhytaikaiset sijaiset Pilke, Pilke päiväkodit Oy, Oulu

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä. Ja me pidämme huolta työntekijöistämme!

Me arvostamme osaavia työntekijöitämme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen.

Etsimme päiväkodinhuoltajan sijaisia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Pilke päiväkodeille Ouluun ja Oulun seudulle. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat tehdä esimerkiksi opiskelujen ohessa lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Päiväkodinhuoltajana työtehtäviisi kuuluu jakelukeittiössä työskentely (lounas toimitetaan päiväkotiin valmiina), yhteistyö tavarantoimittajien kanssa, aamu- ja välipalan valmistaminen sekä päivittäisestä siisteydestä huolehtiminen. Myös tilausten teko sekä taloudellisten tavoitteiden ja laadun seuranta kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi. Päiväkodinhuoltajalla on tärkeä rooli hyvän päivän tekemisessä. Jos tiedät sen ja suhtaudut työhösi sydämellä, paikkamme sopii sinulle.

Toivommekin sinulta myönteistä, aktiivista ja kehittävää asennetta työntekoon. Meillä kaikki saavat ideoida. Aikaisempi kokemus päiväkodin keittiöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti. Olet tärkeä osa lasten ja työkavereidesi jokapäiväistä arkea.

Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Pilkkeen työntekijänä sinulla on mahdollisuus työsi kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Kerromme täällä lisää, millaista on työskennellä Pilke-päiväkodissa.

Tästä olemme tarkkoja: tehtävässä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 SS:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Oletko etsimämme hyvän päivän tekijä? Olisi ilo saada sinut joukkoomme!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:21.08.2023
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:mira.saloranta
mira.saloranta@pilkepaivakodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: