Pilke päiväkodit Oy

Opettaja Jokilaivaan

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 21.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Opettaja Jokilaivaan

Opettaja Jokilaivaan, Pilke päiväkodit Oy, Kerava

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Me arvostamme osaavia varhaiskasvatuksen ammattilaisiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen

Etsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Pilke luontopäiväkoti Jokilaivaan Keravalle. Päiväkodissamme on 96 paikkaa. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa 1.8.2024.

Pilke-päiväkoti Jokilaiva sijaitsee Ahjossa hyvien kulkuyhteyksien sekä ulkoilumahdollisuuksien ympäröimänä. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin ympäristö kokonaisuudessaan soveltuu hyvin seikkailuihin sekä liikunnallisiin leikkeihin. Pihan perällä on iso nurmikkoalue ja päiväkodin takaportista aukeavat erinomaiset seikkailumahdollisuudet lähialueen ulkoilumaastossa. Retkeilemme myös Keravan kirjastossa, taidemuseossa sekä jäähallissa.Työ sopii siis sinulle, jos pidät ulkoilusta ja luonnosta ja erätaidoistakaan ei ole haittaa.

Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja edistät lasten kasvua, kehitystä ja oppimista. Hallitset varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja osaat toteuttaa niitä käytännössä. Suunnittelet, arvioit ja kehität lapsiryhmän pedagogista toimintaa ja vastaat osaltasi laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta yksikössäsi. Sinulla on vahva pedagoginen työote, myönteinen ja aktiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti. Nautit työskentelystä lasten kanssa, näet heissä mahdollisuuksia ja arvostat työtäsi varhaiskasvatuksen opettajana, hyvän päivän tekijänä.

Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Pilkkeellä sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin. Kerromme täällä lisää, millaista on työskennellä Pilke-päiväkodissa. Sieltä voit myös lukea varhaiskasvatuksen opettaja Anun tarinan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on:

– lastentarhanopettajan tutkinto

– kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus 60 op.

– sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi), johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Jos luit juuri itsestäsi, pistä hakemus tulemaan – olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Nina Finsk
Päiväkodin johtaja
nina.finsk@pilkepaivakodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: