Pilke päiväkodit Oy

Kerava / Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sijaisu

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 15.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kerava / Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sijaisu

Kerava / Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sijaisu, Pilke päiväkodit Oy, Kerava

Haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia työntekijöitä Keravan päiväkoteihin sijaistamaan poissaolotilanteissa vakituista henkilökuntaamme. Halutessasi sijaisuuksia on mahdollista tehdä keravan päiväkotien lisäksi muissa Keski-Uudenmaan yksiköissämme toiveesi mukaan.

Päiväkoti Kiddy House ja Jokilaiva / päiväkodin johtaja Päiväkodin johtaja Nina Finsk, Puh. 040 451 7034, nina.finsk@pilkepaivakodit.fi

Päiväkodissa olet odotettu ja toivottu sijainen. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta, olet omatoiminen ja sinun on helppo sopeutua erilaisiin tiimeihin ja tilanteisiin. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn erilaisissa lapsiryhmissä sekä hyvän tuen. Tervetuloa tekemään laadukasta varhaiskasvatusta kanssamme!

Työtehtävän voi aloittaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sijaiseksi sopii alan ammattilainen tai esimerkiksi varhaiskasvatusalan opiskelija. Työ sopii hyvin myös esim. välivuoden viettäjälle. Mikäli olet alan opiskelija niin sijaisuuksien kautta sinulla on loistava mahdollisuus saada kokonaisvaltainen kuva päiväkodissa työskentelystä jo ennen valmistumistasi, sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus myös työllistyä meille kokoaikaisesti, mikäli olet valmistumassa alalle.

Palkkaus:Yksityisen sosiaalialan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Tarvittaessa
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Nina Finsk
Päiväkodin johtaja
nina.finsk@pilkepaivakodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: