Perho Liiketalousopisto Oy

Kausityöntekijä puutarha alan tehtäviin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.08.2024, 23:59
  • 28.08.2024, 23:59

Kausityöntekijä puutarha alan tehtäviin

Kausityöntekijä puutarha alan tehtäviin, Perho Liiketalousopisto Oy, Helsinki

Perho Liiketalousopisto on yksityinen ammatillinen oppilaitos, joka toimii ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan koulutusaloilla. Fyysisesti toimimme Helsingissä kahdella kampuksella, jotka ovat hyvin saavutettavissa Malmilla ja Töölössä. Lisäksi verkkokampuksemme muodostaa digitaalisen oppimis- ja toimintaympäristön Perho Liiketalousopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Monipuolisia oppimisympäristöjämme täydentävät mm. Perhon ravintolat, Green City Farm ja Helmi Center. Jos Sinulle työn merkityksellisyys ja vaihtelevat työtehtävät ovat tärkeitä, Perho Liiketalousopisto voi olla juuri Sinulle oikea työnantaja.

Haluaisitko päästä aidosti tekemään töitä kestävän kehityksen parissa – ympäristössä, jossa näkee joka päivä oman työn kädenjäljen? Innostutko monipuolisista tehtävistä, kuten asiakaspalvelusta, kylvö- ja kitkentä- sekä sadonkorjuutöistä? Onnistuuko sinulta pienkoneiden, traktorin ja laitteiden käyttö?

Miltä kuulostaisi työskentely Perho Liiketalousopiston Malmin kampuksen yhteydessä sijaitsevalla Green City Farm -kaupunkipellolla, joka toimii samalla koulumme yhteisenä oppimisympäristönä?

Mitä kausityöntekijä pääsee tekemään?

Haemme nyt kausityöntekijää Green City Farmille määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5. – 30.10.2024. Työ pitää sisällään kasvukautta valmistelevia käytännön tehtäviä, tilojen ja laitteiden ylläpitoa, huoltoa ja siivousta. Kasvukausi täyttyy kylvö-, istutus- ja hoitotöistä. Intensiivisenä sadonkorjuuaikana keräät pellon tuotteita sekä huolehdit niiden myyntikuntoon laittamisesta ja esillepanosta. Lisäksi työssä pääset huolehtimaan ravintola-asiakkaiden tilauksista ja ylläpitämään tilauskirjanpitoa. Kesällä lomitat Green City Farmin työntekijöitä. Sadonkorjuuaikana sinulla on myös mahdollisuus esitellä peltoa vieraileville ryhmille.

Työtä ei suinkaan tarvitse tehdä yksin, vaan pääset työskentelemään viljelytoiminnan asiantuntijan sekä puutarhurin kanssa. Green City Farm toteuttaa hauskoja tapahtumia, joita olet mukana suunnittelemassa muiden perholaisten kanssa ja pääset tekemään niihin liittyviä valmistelutöitä sekä osallistumaan itse tapahtumapäiviin. Kasvu- ja satokauden aikana töitä ajoittuu satunnaisesti myös viikonloppuihin.

Näillä valmiuksilla onnistut tehtävässä

– Käytännön puutarha-alan työkokemus; työtehtävässä onnistuminen vaatii aikaisempaa kokemusta puutarha-alan töistä kuten kylvö-, istutus- ja kitkentätyö sekä pellon ylläpito- ja sadonkorjuutyö

– Voit olla valmis puutarhuri tai esimerkiksi loppuvaiheen opiskelija, joka vielä suorittaa alaan liittyviä opintoja (esim. puutarhuri, hortonomi, agrologi, agronomi)

– Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

– Työtä pelkäämättömän asenteen ja valmiudet toimia aktiivisen tiimin jäsenenä

– B-ajokortin ja käytettävissä olevan auton; toivottavaa olisi auton käytettävissä olo tarvittaessa mm. pienhankintojen ja polttoaineiden hakuun.

Me tarjoamme sinulle

– Monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan

– Mahdollisuuden ja tuen omaan ammatilliseen kehitykseen

– Innostavan työyhteisön ja hyvinvointia edistävän työympäristön

– Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut

– Perho Liiketalousopiston ammatillisen koulutuksen kokemuksen ja edelläkävijyyden.

Työaika on 38 h 15 min/vko ja työssä on liukuva työaika. Puutarhurin työssä kasvukaudelle painottuu pääasiassa suurempi määrä työtä ja silloin työaikaa ohjaa mm. pellon harjoittelijoiden työaika.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Valitun tulee esittää itseään koskeva lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Jos koet tämän tehtävän sopivan juuri Sinulle, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaihin 15.3.2024 klo 16 mennessä Perho Liiketalousopiston sähköisessä hakujärjestelmässä ( https://toihin.perho.fi (https://toihin.perho.fi/)). Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Periaatteisiimme kuuluu, että kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään valinnan jälkeen.

Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, otathan rohkeasti yhteyttä viljelytoiminnan asiantuntijaamme: Heidi Hovi-Sippola, puh. 040 1504252, joka mielellään kertoo tehtävästä tarkemmin.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:1.5.2024
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Maiju Pieskä, maiju.pieska@perho.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: