Patria

Asentaja

  • Sijainti Jämsä
  • Julkaistu 07.05.2024, 9:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asentaja

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Jämsään Hallin toimipisteelle 

Asentajaa 

Avioniikkakorjaamon uusvalmistukseen. Tehtävässä tulet valmistamaan ja korjaamaan kaapeliverkostoja pääasiassa sotilasilmailussa käytettäviin laitteisiin. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös kokoonpanon tehtäviä. Tulet työskentelemään osana noin 15 hengen tiimiä, joka koostuu pääasiassa asentajista sekä muutamasta asiantuntijasta. Työtä tehdään hyvässä hengessä ja tulet saamaan tiimiltä jatkuvan tuen työllesi. Työntekopaikkana toimii Jämsän Halli sekä tarvittaessa Tampere. 

Millaista osaajaa etsimme

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteista ja huolellista työskentelytapaa sekä halua oppia uutta. Voit olla aloitteleva tai pidempää kokemusta kartuttanut tekijä, perehdytämme sinut tehtäviisi.

Työssä onnistumista tukevat:

  • Soveltuva teknisen alan koulutus esim. lentokoneasentaja, elektroniikka-asentaja tai sähkö- ja automaatioasentaja (muu teknisen alan koulutustausta mahdollinen)
  • Englannin kielen kirjallinen osaaminen
  • Tarvittaessa valmius työskennellä 2-vuorossa aamu- ja iltavuoroissa

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä. Tässä työssä pääset työskentelemään ympäristössä, jossa tuotteet ovat teknologioiltaan maailman kärkeä. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään. Saat käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin sekä kattavat työterveyspalvelut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?
Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, keskustelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi 19.5.2024 klo 23:59 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manager Avionics Vesa Moisio sähköpostitse vesa.moisio@patriagroup.com tai puhelimitse 045 6311189 perjantaisin kello 10-12 välillä 17.5.2024 saakka.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: