Palmia Oy

Piirivartijoita Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.04.2024, 9:00
  • Suljettu 25.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Piirivartijoita Helsinkiin

Kiinnostaako itsenäinen, monipuolinen ja liikkuva työ pääkaupunkiseudun alueella? Etsimme Palmian turvallisuuspalveluihin vahvistuksia piirivartijan tehtäviin.

Työtehtävät 

Piirivartijana työsi koostuu monipuolisista turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä, kuten esimerkiksi kohteiden avaus-, lukitus- ja tarkastuskierroksista. Olet olennaisessa osassa mahdollisten vahinkojen ennaltaehkäisyssä ja rajoittamisessa. Reagoit myös työvuorosi aikana tuleviin hälytyksiin ja olet mukana mahdollisilla turvaamistehtävillä.

Työvuorosi tarjoavat vaihtelua, sillä piirivartijana pääset työskentelemään kaikkina vuorokaudenaikoina ja tekemään niin päivä- kuin yövuorojakin. Työvuorot ovat pääsääntöisesti 12 tunnin pituisia. Vaikka tehtävät vaativat sinulta itsenäistä otetta, et jää yössäkään yksin, sillä työkaverisi auttavat ja ohjaavat tarpeen tullen. Tukenasi on myös ympäri vuorokauden toimiva hälytyskeskuksemme.

Asiakaskohteiden välillä liikutaan autolla, ja työvuorot alkavat ja päättyvät toimistoltamme Helsingin Metsälästä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Miksi meidän joukkoomme?

Meillä sinua odottaa vakituinen työ monipuolisessa tehtävässä, uusi kalusto sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, joten pyrimme toiminnassamme ottamaan huomioon työntekijöiden työvuorotoiveet. Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Työtehtävän peruspalkka:  

  • 1921,33€/kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Lisäksi maksamme turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroista. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 40 %. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Millaista tyyppiä etsimme?

Olet oikea tyyppi tehtävään, kun sinulta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä kykyä tarttua vaativampiinkin tilanteisiin. Lisäksi sinulla on: 

  • voimassa oleva vartijakortti
  • suoritetut voimankäyttövälinekoulutukset (kaasu ja teleskooppipatukka)
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • B-ajokortti (manuaalivaihteeseen autoon)

 Ehdoton etu on aikaisempi työkokemus turvallisuusalan tehtävistä.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme lisää juuri sinusta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Jos kaipailet vielä lisätietoja, ole yhteydessä palveluesihenkilö Timo Soiniseen p. 040 529 1381. Parhaiten tavoitat Timon arkisin klo 10-14 välillä.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.