Palmia Oy

Osa-aikaisia toimitilahuoltajia Toimistokohteeseen Helsingissä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 22.03.2024, 21:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osa-aikaisia toimitilahuoltajia Toimistokohteeseen Helsingissä

Oletko intohimoinen ja kokenut toimitilahuoltaja? Haemme sinua liittymään uuden toimistokohteen ylläpitotiimiimme Helsingissä, aloitus 1.5.2024!

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat sekä ylläpitosiivouksesta että peruspesusta, takaamalla toimitilojemme ensiluokkaisen puhtauden ja viihtyvyyden. 

Työtä on tarjolla osa-aikaiselle työntekijöille,  työajat ovat aamukeskeisiä ja ajoittuvat kello 6.00–17.00 välille.

Edellytämme sinulta

Etsimme henkilöä, jolla on vahva suomen kielen taito,  vähintään kaksi vuotta työkokemusta vastaavista siivoustehtävistä sekä alan tutkinto. Lisäksi suoritamme tulevalle työntekijälle turvaselvityksen.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle työn luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Meillä olet osa kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa myös avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen. Saat nauttia myös mahdollisista kokemusvuosilisistä: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). 

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!  

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Anna Skyttä numerosta 040 824 98 12  ma-pe klo 10:00-12:00.

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.