Palmia Oy

Kokki Kanta-Hämeen keskussairaalaan

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 29.04.2024, 12:30
  • Suljettu 13.05.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokki Kanta-Hämeen keskussairaalaan

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme kokkia Kanta-Hämeen keskussairaalan (Hämeenlinna) tuotantokeittiöön.

Työtehtävät 

Kokin monipuoliseen työnkuvaan sisältyy muun muassa ruoanvalmistusta ja siihen liittyviä esivalmistus tehtäviä, erityisruokavalioiden valmistusta, potilaskohtaisten ruoka-annosten jakelua sekä muita tuotantoon liittyviä tehtäviä. Työssä tarvitset laajaa erityisruokavalio osaamista sekä ruoanvalmistustaitoa. Tulet osaksi 28 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat ma-su klo 5.00-17.00 välille. 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa osaava ja ammattitaitoinen sairaalaruoan valmistukseen erikoistunut tiimi, joka palvelee päivittäin myös sairaalan henkilökunnan ruokailijoita.

Meillä olet osa kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia esimerkiksi kokista keittiöpäälliköksi.

Tehtävän peruspalkka:

  • 2071,36 €/kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Maksamme lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Tarjoamme työsuhde-etuna e-Passin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä ja suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Hygieniapassi on välttämätön. Arvostamme, että olet joustava, luotettava ja huolellinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Kiinnostuitko?

Hae heti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Minna Suvanto puh. 040 353 4682, arkisin klo 9-15. 

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.