Päiväkoti Satumaa

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 23:59
  • 23.05.2024, 23:59

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Päiväkoti Satumaa, Salo

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tule meille töihin ainakin äitiysloman sijaisuuden ajaksi.

Päiväkoti Satumaa etsii joukkoonsa ammattitaitoista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Tämä mahdollisuus on sinulle, joka arvostat pientä toimivaa työyhteisöä, omaat myönteisen asenteen ja haluat olla mukana tuottamassa laadukasta varhaiskasvatusta. Sinulla on hyvät
vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti ja olla läsnä. Nautit työskentelystä lasten kanssa, näet heissä vahvuuksia ja arvostat työtäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Me tarjoamme sinulle joustavan sekä vahvuuskeskeisen työyhteisön. Meillä tiimityö sekä kahden talomme välinen yhteistyö nähdään työyhteisön voimavarana, huumoria unohtamatta. Työtä ei tehdä yksin vaan yhdessä. Haluamme kehittää toimintaamme jokaisen lapsiryhmän, tiimin sekä koko työyhteisön eduksi. Siksi meillä panostetaan myös työhyvinvoinnin eteen.
 
Työtehtävä edellyttää kelpoisuusehtojen mukaista lastenohjaajan tai lähihoitajan koulutusta, joka sisältää lapsiin ja nuoriin suuntautumisvaihtoehdon mukaiset opinnot. Työ edellyttää myös voimassa olevaa rikosrekisteriotetta (siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002 edellyttää).

Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taito.
 
Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työ: äitiysloman sijaisuus

Työ alkaa:01.08.2024, tai sop.muk.
Työn kesto:6 – 12 kk, Määräaikainen työ: äitiysloman sijaisuus
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Satu Yli-Talonen, Puh: 040 588 5490, satu@paivakotisatumaa.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: