Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja, perhesosiaalityö Lahti

  • Sijainti
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Sosiaaliohjaaja, perhesosiaalityö Lahti

Sosiaaliohjaaja, perhesosiaalityö Lahti, Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Oletko sinä etsimämme sosiaalialan osaaja?

Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen viransijaisuuteen perhesosiaalityöhön Lahteen 31.12.2024 saakka.

Perhesosiaalityön sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluvat lapsiperheiden palvelutarpeen arviointien tekeminen ja sosiaalihuoltolain mukaisen suunnitelmallisen työskentelyn mukaiset työtehtävät. Erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen palvelutarpeen arvioinnin aikana työskentelet sosiaalityöntekijän työparina.

Toimit itsenäisesti sosiaalihuollon asiakkaiden omatyöntekijänä yksikössä sovitun työnjaon mukaisesti. Palvelutarpeen arvioinnit ja suunnitelmallinen työskentely toteutetaan yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa.
Lisäksi osallistut määräaikasidonnaisten vireillepanojen ja palvelutarpeen arviointien tekemiseen yksikössä sovitun työnjaon mukaisesti. Käsittelet tarvittaessa myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita sekä asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea.

Hyödynnämme perhesosiaalityön tiimityöskentelyssä systeemistä toimintamallia asiakatyön arvioimiseksi ja toteuttamiseksi. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja tarpeen mukaiset palvelut.

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
– mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
– mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlin-nasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuo-tisesti.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista pätevyyttä, sosionomi (AMK).

Ennen viransijaisuuden vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2985 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Jaana Nyman (10.5.2024 saakka)
puh. 044 416 4817
jaana.nyman@paijatha.fi

Anu Asikainen
puh. 044 482 0325
anu.asikainen1@paijatha.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: