Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, sote-

  • Sijainti Hollola
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 23:59
  • 03.06.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, sote-

Sairaanhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, sote-, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Hollola

Haemme sairaanhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen 31.7.2024-8.11.2024 väliselle ajalle Hollolan sote-keskukseen.

Laajan palvelun sote-keskus Hollolassa toimii uusissa, nykyaikaisissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Avosairaanhoidon vastaanotoilla työskentelee kokenut ja motivoinut henkilökunta moniammatillisen tiimimallin mukaisesti. Lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan lisäksi moniammatilliseen tiimiin kuuluvat mm farmaseutti, fysioterapeutti, suunterveydenhuollon sekä päihde- ja mielenterveyspalveluiden ammattilaiset ja sosiaalialan ammattilaiset. Kaikissa tiimeissä hoidetaan monipuolisesti sekä kiirevastaanottoja että pitkäaikaissairaiden kontrolleja.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia, kuten puhelimessa ja paikan päällä tehtävää hoidon tarpeen arviointia, ajanvaraus- sekä kiirevastaanottoa ja erilaisia toimenpiteitä. Perehtyminen laaja-alaiseen työhön toteutuu tiimimallissa loistavasti myös varsinaisen perehdytysajan jälkeenkin.

Kaipaamme joukkoomme nyt hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot omaavaa sekä kehittämismyönteistä tiimityöntekijää, joka uskaltaa tehdä työtä omalla persoonallaan. Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaanottotyöstä sekä hoidon tarpeen arvioinnista. Voimassa olevat LOVE-luvat ovat myös eduksesi, mutta tarvittaessa voit ne meillä päivittää.

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkiksi mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

Hurauta 10 minuuttia Lahdesta Hämeenlinnantietä länteen ja olet Hollolassa. Salpausselän maisemat ja Lahden palveluiden läheisyys ovat hyvä syy asettua Hollolaan. Uudessa sote-keskuksessa sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyvät aina vauvasta vaariin. Talvisin hiihdon ja laskettelun ystävät viihtyvät Salpaus-selän laduilla ja Messilän hiihtokeskuksessa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Vuorotteluvapaa sijaisuuteen palkattavan henkilön on oltava työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista. Henkilön tulee olla:
– ollut työttömänä yhdessä tai useammassa jaksossa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
– alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta kulunut alle vuosi tai
– vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
Tarkista sopivuutesi vuorotteluvapaan sijaisuuteen TE-palveluista.

Toimithan pian ja pistät hakemusta tulemaan, voimme tehdä valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2805 €/kk
Työ alkaa:31.07.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Osastonhoitaja Anitta Pusa 6.5-24.5.2024
puh. 044 4823379
anitta.pusa@paijatha.fi

Apulaisosastonhoitaja Kristian Heinonen 27.5-3.6.2024
puh. 044 4823415
kristian.heinonen@paijatha.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: