Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, urologian poliklinikka, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, urologian poliklinikka, Lahti

Sairaanhoitaja, urologian poliklinikka, Lahti, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Lahti

Tule sairaanhoitajaksi urologian poliklinikalle!

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen urologian poliklinikalle. Työn aloitus sopimuksen mukaan, työsuhteen kesto 31.12.2024 asti.

Urologian poliklinikka on lähetepoliklinikka, joka toimii myös seurantapoliklinikkana. Hoitosuunnitelma laaditaan yhdessä potilaan ja lääkärin kanssa, halutessaan potilas voi ottaa omaisen / läheisen mukaan vastaanotolle. Sairaanhoitajana potilaiden ja läheisten ohjaus ja neuvonta ovat yksi tärkeä osa polikliinista hoitotyötä. Ohjaat potilaita sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi annat neuvontaa myös puhelimitse. Odotammekin sinulta hyviä viestintä- ja työyhteisötaitoja sekä vastuullista otetta työhön. Työ on päivätyötä.

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkiksi mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2805 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Hoitotyön palveluyksikkö
Osastonhoitaja Sisko Saikkonen
puh. 044 482 8348
hopa.keikat@paijatha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: