Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Lähihoitaja, Paavolan kotihoito, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 23:59
  • 27.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, Paavolan kotihoito, Lahti

Lähihoitaja, Paavolan kotihoito, Lahti, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Lahti

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Paavolan kotihoitoon, Lahteen. Paavolan alue on Lahden ydinkeskustaa, jossa liikut kävellen lyhyiden matkojen vuoksi. Kysy myös osa-aikaista tai määräaikaista tehtävää mikäli se sopii sinun elämäntilanteeseesi paremmin tällä hetkellä.

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen, jolloin kotihoidon aiempi kokemus ei ole välttämätön.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä. Työvuoroihisi saat meillä vaikuttaa.

Me tarjoamme
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
– mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtäviä voivat kuitenkin hakea myös opintojen loppusuoralla olevat lähihoitajaopiskelijat. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§). Edellytämme tätä tehtävään valituilta.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta.
 
Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään, hakemuksia käsitellään hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2475 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Palveluesihenkilö Irmeli Myllymäki
puh. 044 416 3732
irmeli.myllymaki@paijatha.fi

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@paijatha.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: