Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Lähihoitaja, Hartolan kotihoito

  • Sijainti Hartola
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 23:59
  • 27.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, Hartolan kotihoito

Lähihoitaja, Hartolan kotihoito, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Hartola

Pitäisitkö monipuolisesta, itsenäisestä ja liikkuvasta työstä maalaiskunnassa keskellä kauneinta Järvi-Suomea? Tule töihin Hartolan kotihoitoon!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin. Kysy myös sijaisuuksia ja osa-aikatyötä jos ne sopivat paremmin elämäntilanteeseesi. Meillä on monia mahdollisuuksia.

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Kotihoidossa saat elämänmakuisen työarjen, missä työn tekeminen saa olla hauskaa sekä korvaamattoman määrän kokemusta elämääsi – jokainen kohtaaminen on mahdollisuus oppia lisää. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä. Ajokortti on välttämätön liikkuvan työn vuoksi.

Me tarjoamme
– monipuolisia työtehtäviä
– osaavat ja kannustavat työkaverit
– perehdytyksen työhön
– mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
– mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtäviä voivat kuitenkin hakea myös opintojen loppupuolella olevat lähihoitajaopiskelijat. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§.) Edellytämme tätä tehtävään valituilta.

Päijät-Hämeen pohjoisimmasta kunnasta on noin tunnin ajomatka paitsi Lahteen, myös Mikkeliin ja Jyväskylään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi jo tänään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2475 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Palveluesihenkilö Elisa Mannila
puh. 044 7432 434
elisa.mannila@paijatha.fi

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 4820 209
kirsi.petajasuvanto@paijatha.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: